Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Ко за баксузот не ја глеав епизодата,али да е живо Макс ТВ па ја снимав.
Педерски читам Тони отпаднал,али тоа е.

Z

Zoza

Гостин
ah Toniiiii :( :( :( zaso dozvoli prostak kako andrej da tye pobedi be covece....

ama kolku samo mu se izraduva na Marko...a ovoj glupakot Knez pa ocekuval izvinuvanje on ovo on ovo se nadevam deka barem sea koga se gleda svaka kolku e dno coveka.....Vesna mu veli ovde nema karanje on najglasen covek nemoze na zbor da dojde od nego....

Jelena i Katerina kolku samo placenje udrija Milos se gleda deka ne ni dava napon da go najde imunitetot covekot veke zazalil i so se prijavil utre ke im se prdruzi na negovite omileni covecinja samo steta ke mora pak Knez da go trpi

Член од
5 декември 2009
Мислења
439
Поени од реакции
66
Ко за баксузот не ја глеав епизодата,али да е живо Макс ТВ па ја снимав.
Педерски читам Тони отпаднал,али тоа е.
За тие шо нема макс ТВ еве страна кај шо во делчина ја има епизодата последна и сите пред незе.
http://survivor.rs/

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Од нигде никаде ајде исфрлен си од Срвајвр.Ех бе Тони смеа си ама Кнез го подбра згреши кога го навреди.А да кај се сега тие шо ме пцуеја 3 страни кога реков Тони е исфрлен.Инаку уште овој племенски и како што кажа Коста мислам дека идејата ќе биде таа.Женскиве да одат со Касуко а Новов Кралство да си биде едно племе или бирање одново.Како и да е ќе има мн заплети и далеку од завршено е ова за Тони.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
ah Toniiiii :( :( :( zaso dozvoli prostak kako andrej da tye pobedi be covece....

ama kolku samo mu se izraduva na Marko...a ovoj glupakot Knez pa ocekuval izvinuvanje on ovo on ovo se nadevam deka barem sea koga se gleda svaka kolku e dno coveka.....Vesna mu veli ovde nema karanje on najglasen covek nemoze na zbor da dojde od nego....

Jelena i Katerina kolku samo placenje udrija Milos se gleda deka ne ni dava napon da go najde imunitetot covekot veke zazalil i so se prijavil utre ke im se prdruzi na negovite omileni covecinja samo steta ke mora pak Knez da go trpi
Хаха таман се израдува Милош оти Кнез нема да биде веќе со нив.. а сега пак ќе му бае на главата... - Ова треба да се посоли, на ова му треба зачин... хаха

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Жал ми падна и за девојките, се скинаа плачејќи. А Милош душава немаше сила да гледа, цело време беше свртен на другата страна. А да прашам нешто, зошто Бојана го одбра Милош? Па он има најголеми шанси да го најде имунитетот. Ако ја одбереше Катарина или таа плавушата, они ваљда се послаби, поверојатно беше да не го најдат отколку Милош.
Един у живец ми влага, како им има фрлено око на парите, чудо едно. Исто и Гоца, зинала по парите.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.756
Поени од реакции
52.718
Не разбрав. Викате дека е глупа играта во калта или таа со топчето? Ако е за таа со топчето на која што испадна Тони, јас не гледам ништо глупо во играта. Таа врста на игра е најдобра кога веќе треба некој да испадне. Да беше некоја игра која бара физичка сила, немаше да биде фер. Вака сите имаа еднакви шанси.
А за другата игра во калта, некој рече дека Гоца не требало да оди да се бори со Александра туку да ја бутка топката. Бојана прва почна со тоа кога отиде да ја бутне Јелена, наместо да продолжат двете да ја бутаат топката. После Гоца виде како они сакаат да ја играат играта, и играше на нивниот начин.
Тоа што на не фер начин се исфрлени двата најдобри играчи во Баханди е ептен глупо.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Од нигде никаде ајде исфрлен си од Срвајвр.Ех бе Тони смеа си ама Кнез го подбра згреши кога го навреди.А да кај се сега тие шо ме пцуеја 3 страни кога реков Тони е исфрлен.Инаку уште овој племенски и како што кажа Коста мислам дека идејата ќе биде таа.Женскиве да одат со Касуко а Новов Кралство да си биде едно племе или бирање одново.Како и да е ќе има мн заплети и далеку од завршено е ова за Тони.
И сеа ќејф ти се прави што можеш да речеш "Ви реков"? Затоа беше целава фрка, за паметен да се направиш? Ставај у спојлери нареден пат.

--- надополнето ---

Не разбрав. Викате дека е глупа играта во калта или таа со топчето? Ако е за таа со топчето на која што испадна Тони, јас не гледам ништо глупо во играта. Таа врста на игра е најдобра кога веќе треба некој да испадне. Да беше некоја игра која бара физичка сила, немаше да биде фер. Вака сите имаа еднакви шанси.
Потпис.

Мене играта во калта ми беше глупа.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
^ Да де си измислив нешто,не беше тоа фрката дека кажуваме предвреме и шириме дезинформации.Ова беше сосема различно и ви кажав откако гледав видео.Али нема везе.

Член од
5 декември 2009
Мислења
439
Поени од реакции
66
Туку сега се деси тој шо ќе испадне утре од БАханди,да се приклучи кон новото кралство.....а овие трите да се приклучат кон Касуко...и да има 2 племиња.....Во едното 7,во другото 8,и да се борат така до крај.То со соединувањето мојт да е фарбање,за да психички се оптоварувет со то...
Абе еве нека биди вака, ама чудно ми е , уствари нелогично шо пак иди ко од почеток само со различни племиња и едното че има еден член помалку, и пак че треба да се бора, и да испаѓа еден по еден.
АМА ЗА СЕТО ТО НЕМА ВРЕМЕ. Единствено доколку во некоја игра не испадна наеднаш половина од натпреварувачите.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.343
Поени од реакции
2.236
А за другата игра во калта, некој рече дека Гоца не требало да оди да се бори со Александра туку да ја бутка топката. Бојана прва почна со тоа кога отиде да ја бутне Јелена, наместо да продолжат двете да ја бутаат топката. После Гоца виде како они сакаат да ја играат играта, и играше на нивниот начин.
Тоа што на не фер начин се исфрлени двата најдобри играчи во Баханди е ептен глупо.
Ова со топчето беше супер игра, тепаше на психички план.

А ова со топката во калта, леле ова е глупо нешто, посебно стана глупо кога некој од Касуко почна да се бора таму со Гоца, после Гоца се изнервира па почна да соблекува (хаха). Не, не ми е јасно како е дозволено мислам борење во ваква игра, подобро нешто друго со борење ама со туркање на топка, беше глупо и што кога 1вс1 ја туркаат топката глупо и неинтересно се знаеше дека Милош неможе да издржи. Тоа е, нека има сега пресврти како што најавија да извадат некој глупо од другото племе да видат како е.

Во Новото Кралство е супер, само Кнез да го нема. Кога дојде Кнез почна да јаде гомна и да збори. Весна му викаше да замолчи тој упорен, е тоа е веќе глупак.
Милош жалниот. :) хаха.

Тони, кам бек очекуваме, со многу повеќе мотивација!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom