Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Голијат&

...зависи...
Член од
10 мај 2010
Мислења
271
Поени од реакции
9
Важи. Игуаин коа ке земе повеке од 9-10 мил по сезона, нема ние живи да бидеме.

Инаку погледнето го според многумина најдобриот натпревар на Гути.

Ццц, каков фудбалер заминува ... Прекрасно видео, фала Шурикен !

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Важи. Игуаин коа ке земе повеке од 9-10 мил по сезона, нема ние живи да бидеме.

Инаку погледнето го според многумина најдобриот натпревар на Гути.
И јас спаѓам во тие многумина...Гути имал супер натпревари,ама не знам овој ми делуваше како најдобар..Се гледаше посебна енегрија во него......:smir:
Едит-Манга,Кака нема да се продаде..Тоа бидете сигурни 100посто,,ама не знам..Мене,Гути ми беше посебен,и затоа не сакам да си оди..Исто и со Раул..Жалам,ама многу сум пристрасна..Кога засакам нешто и кога верувам дека вреди-ТОЛКУ ОД МЕНЕ ОСТАНУВА:pos2:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Еве нешто и од легендата која ја почитуваме многууууу:back:

RAUL BLANCO GONZALEZ 7

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ова ако се грешки, јас сум авион. :)

Тоа што Раул го прикажа оваа сезона може да го прикаже секој напаѓач од младинската школа, помина времето на Раул, само зафаќа место, не можам да го замислам во друг дрес, најдобро за мене ќе биде да си се пензионира.

Гути има 34, догодина 35 години, и ако оваа сезона беше спремен да одигра некои си 60 минути, догодина нема да може ни пола од тоа што го одигра оваа сезона да го одигра. И него времето му одминува, за мене е подобро уште наредната сезона да им се дава шанса на помладите, Каналес и Парехо, и тие да го поклопат местото на Гути, за вас не знам.

Огромна грешка ќе биде ако се продаде некој од сегашниов прв состав, прв е Игуаин, потоа Кака, Бензема, Лас, итн...
Гути на 31 октомври полни 34. Ако сега има сила за 60 минути, догодина со гаранција ке има за едно солидно полувреме да одигра.

Заминување на Кака ни сега, ни никогаш. Тој и Роналдо ке останат до крајот на кариерата во Мадрид(е сега не исклучувам можност на 36 да отидат во Америка).

Ццц, каков фудбалер заминува ... Прекрасно видео, фала Шурикен !
[/B]
Нема проблем:smir:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Ова ако се грешки, јас сум авион. :)

Тоа што Раул го прикажа оваа сезона може да го прикаже секој напаѓач од младинската школа, помина времето на Раул, само зафаќа место, не можам да го замислам во друг дрес, најдобро за мене ќе биде да си се пензионира.

Гути има 34, догодина 35 години, и ако оваа сезона беше спремен да одигра некои си 60 минути, догодина нема да може ни пола од тоа што го одигра оваа сезона да го одигра. И него времето му одминува, за мене е подобро уште наредната сезона да им се дава шанса на помладите, Каналес и Парехо, и тие да го поклопат местото на Гути, за вас не знам.

Огромна грешка ќе биде ако се продаде некој од сегашниов прв состав, прв е Игуаин, потоа Кака, Бензема, Лас, итн...
точно е тоа за Раул и за Гути, доволно направија во овој клуб доста им беше...
меѓутоа продажба на Гонзало ќе биде третата утка на Перез(по робен и макелеле) исто и со Лас, Кака не заминува 100% додека ботот си докажа дека не вреди во овој тим реал -Аут!!!

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Сте се изнапишале гледам,па да дадам и јас свое мислење:Гути и Раул ако очекуваат допрва да играат во старата форма се залажуваат.Целиот живот играле за Реал и тие се неговите икони,нека си се пензионираат и ако се паметни нека ги спремат за тренери во иднина.За заминувањето на Игуаин кажав и веќе не сакам да помислам на тоа,треба да пијам лексилиум.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.628
Поени од реакции
14.529
точно е тоа за Раул и за Гути, доволно направија во овој клуб доста им беше...
меѓутоа продажба на Гонзало ќе биде третата утка на Перез(по робен и макелеле) исто и со Лас, Кака не заминува 100% додека ботот си докажа дека не вреди во овој тим реал -Аут!!!
Ако Бензема не вреди за овој тим, тогаш ни Кака не вреди, ако гледаме според една одиграна сезона во тимот. :toe:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Ако Бензема не вреди за овој тим, тогаш ни Кака не вреди, ако гледаме според една одиграна сезона во тимот. :toe:
Кака покажа на некои натпревари дека сеуште е класа играч светска само повредите се проблем шо го мачат, почна одлично првите 4-5 утакмици и се гледа дека фали во играта на реал,додека овој само една утакмица изигра добро премалку за еден така преплатен напаѓач, кој никако не помага на тимот во никоја гледна точка, нема ама баш никаков придонес

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Мислев за ова да пишам по последната утакмица ама ај штом сте почнале.... мое мислење и желби....

За Гути... доколку не го вратеа Парехо, може би сакал да остане уште една сезона но сега е слободен. Никогаш не ми бил омилен, ме нервира поради неговата статичност. Може има пас абилити 99, но е невидена мрза. Благорадрност за тоа што го сторил, но доволно е.

За Раул... доколку го вратат Негредо, или донесат уште еден шпиц, може да стане збор за негово одење. И доколку се случи наведеново би сакал да остане, а пак ако не земеме никого, МОРА Раул да остане, не можеме да играме со двајца напаѓачи цела сезона. А Раул и би прифатил пак да биде како на стартов на сезонава, четврти напаѓач во тимот.

Лев бек мора да се купи. Не можеме да се потпреме ни на Марсело ни на Арбелоа. Ни треба спој од двајцата. Марсело ми е еден од омилените играчи, но на него сметам како универзална замена за левата страна, и како крило и како бек.

Рамос никако како централен.... никако! Човекот е десен бек, таму најдобро игра, има предиспозиции за тоа. Во средина имаме еден столб... Пепе. Албиол играше добро цела сезона, сега падна во формата. Гарај играше одлично кога добиваше шанса. Жално е тој да не добива шанса, заради тоа што Рамос го играш на неприродна позиција. Значи со ова и непотребно се оди на купување десен бек.

Едно класа крило доаѓа... тоа е добро. Ги имаме и Каналес и Парехо, сосема доволно да се пополни средниот ред. Сеа може да се размисли за купвање и на СМ, но не е тоа нужно.

А доколку Перез го продаде Игуаин, тогаш стварно не му е до клубот, до навивачите и до титулите, туку му е само до профитот.

Член од
6 јануари 2009
Мислења
511
Поени од реакции
72
барате играч со добар пас и асистент ете ви го пример вдв 5 гола 7 асистенции додека кака беше во амбуланта

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.628
Поени од реакции
14.529
Кака покажа на некои натпревари дека сеуште е класа играч светска само повредите се проблем шо го мачат, почна одлично првите 4-5 утакмици и се гледа дека фали во играта на реал,додека овој само една утакмица изигра добро премалку за еден така преплатен напаѓач, кој никако не помага на тимот во никоја гледна точка, нема ама баш никаков придонес
А Бензема не го мачеа повредите ? Одигра онолку добри натпревари колку што одигра и Кака. Тенерифе, Депортиво гости, Валенсија гости, Милан гости, 4 натпревари во кој беше еден од најдобрите играчи на теренот. И Кака имаше скоро толку добро одиграни натпревари, ама Кака беше оној играч од кој најмногу се очекуваше, цар да биде на теренот, а тој ништо не покажа оваа сезона.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
барате играч со добар пас и асистент ете ви го пример вдв 5 гола 7 асистенции додека кака беше во амбуланта
не бе па ти има многу тука шо ќе го продадат и него :tapp: не ми се верува само како добра комбинација се со кака и роналдо во среден ред, ама само 20 мин изиграа заедно,штета :kesa:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
А Бензема не го мачеа повредите ? Одигра онолку добри натпревари колку што одигра и Кака. Тенерифе, Депортиво гости, Валенсија гости, Милан гости, 4 натпревари во кој беше еден од најдобрите играчи на теренот. И Кака имаше скоро толку добро одиграни натпревари, ама Кака беше оној играч од кој најмногу се очекуваше, цар да биде на теренот, а тој ништо не покажа оваа сезона.
Секој си има свој миленик во клубот.Еве ти го браниш Бенз а батистута знаеме што мисли за него.Јас ќе кажам дека не само Бенз него и многумина во денешниов фубал се преценети.Нов играч донесен за 35 М ништо да не покаже за разлика од Игуаин кој две сезони играме на негов грб и да зема толкава плата,не е фер стварно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom