Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ах бе да имаше некој начин и ние(навивачите) да влијаевме на клубот.Да му доставиме на знаење на Перез кои играчи се за продавање а кои не се.Наредната сезона аут:Метцелдер,Дренте,ВдВ и Мамаду,Гранеро би го пуштил на позајмица да се сети дека дресот на Реал не го има се уште заслужено.Другото се исто.Земаш само двајца играчи не повеќе и тоа....

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не се будалите, вистина мислите дека Перез ќе го пушти Игуаин и ќе напрае проблем за покачуење на плата? Само шпекулации, Игуаин ќе си добие нов договор, у тоа сум сигурен.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ах бе да имаше некој начин и ние(навивачите) да влијаевме на клубот.Да му доставиме на знаење на Перез кои играчи се за продавање а кои не се.Наредната сезона аут:Метцелдер,Дренте,ВдВ и Мамаду,Гранеро би го пуштил на позајмица да се сети дека дресот на Реал не го има се уште заслужено.Другото се исто.Земаш само двајца играчи не повеќе и тоа....
Мило ми е што нема начин.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Мило ми е што нема начин.
Што така мислиш?

--- надополнето ---

Не се будалите, вистина мислите дека Перез ќе го пушти Игуаин и ќе напрае проблем за покачуење на плата? Само шпекулации, Игуаин ќе си добие нов договор, у тоа сум сигурен.
Дај Боже.

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Tи ова со цел памет го збориш или не??

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
^Venom

Очигледно не се разбираме. Не се расправам повеќе.

Пс Дресовите се супер.

Ппс Ако Игуаин замине, тоа ќе биде најголемата грешка во историјата на Реал М. Сепак 90% сум сигурен оти тоа нема да се случи. :)

Член од
18 март 2010
Мислења
375
Поени од реакции
11
На последниот натпревар со Малага мора да му ставиме повеќе од 4 голови....за да ја завршиме сезоната со стил....:icon_cool
Da da so golem Stil i bez Pehar :pos2:

--- надополнето ---

Tesko na Real cim ostanal od navivaci da im kazuva na upravata kogo da prodadat a kogo ne...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Ke ja zavrsi karierata ili ke odi vo drug klub?? Ima okolu 35 godini.
Колку шо знам јас Гути се договорил со Галатасарај. Рајкард и раководството на Галатасарај му понудиле некој многу добар и богат договор и таму ќе продолжи изгледа:smir:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Да почекаме уште малку до Јуни па после да им веруваме на медиумите и да видиме колку од овие шпекулации ќе станат вистинити.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom