Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Криво ми е за Гути ако замине, таков пас играч немаме во тимот. Мора плејмејкер да се купи ! Лев бек јас мислам дека сосема ке биде непотребно, Марсело да поработи летово на дефанзива и ке биде меѓу најдобрите на својата позиција со гаранција. Едно крило ке земеме. Од напаѓачите, ако замине Игуаин(а не треба), ке мора да се донесе некој напаѓач(ако се зема класа, нека биде тоа Торес иако повреди го пратат сезонава, сепак според мене тој е најдобриот напаѓач на денешницава).

Е сеа, мора тимот да реши дали Рамос ке игра централен во тандем со Пепе (би биле убиство) или ке се игра како десен бек. Ако се игра како централен, може и еден десен бек да се земе, како Маикон.
Повеке трансвери не се потребни, Каналес го имаме и тимов ке биде тип-топ, 2-3 играчи и тоа е се. Не верувам дека многу се сложуваат со мене, зашто никој немам видено да помисли како би била играта со некој асален плејмејкер.

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
The Cristiano Ronaldo-Higuain duo holds the club's scoring record

Дали после ова верувате дека Игуаин би можело да биде продаден :nenene:

...Колку би бил овој рекорд да не беше отсутен Роналдо 2 месеци:tv:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.626
Поени од реакции
14.528
Inter Coach Jose Mourinho Issues Ultimatum To Real Madrid Over Future
http://www.goal.com/en/news/12/spain/2010/05/10/1918172/inter-coach-jose-mourinho-issues-ultimatum-to-real-madrid

The dailies quote El Larguero as having reported an ultimatum from Portuguese coach Jose Mourinho to Los Blancos. The Inter boss has reportedly warned them: "If you want to sign me, you need to tell me now."
:toe:

Мурињо само нека го донесат и апсолутно ништо друго не ни треба.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Јас уште од пред 4 месеци кажав да си го ставите во Букмаркс мојот пост каде велам дека Игуаин нема шанса да замине, не барем во наредните 3 години. Игуаин му е потребен на тимот, нема причина поради која би можел да биде продаден. Сепак, ако замине, Перез само ке си направи лошо. Едно нема да даваме толку голови, друго навивачите ке го замразат. Па сеа видете вие дали ке си оди..

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Јас уште од пред 4 месеци кажав да си го ставите во Букмаркс мојот пост каде велам дека Игуаин нема шанса да замине, не барем во наредните 3 години. Игуаин му е потребен на тимот, нема причина поради која би можел да биде продаден. Сепак, ако замине, Перез само ке си направи лошо. Едно нема да даваме толку голови, друго навивачите ке го замразат. Па сеа видете вие дали ке си оди..
Да ќе го замразат, ама коа ќе донесе некој напаѓач како Виља, Руни или Пато, што тогаш? сите ќе сменат мислење...верувај ми.:pipi:

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Да ќе го замразат, ама коа ќе донесе некој напаѓач како Виља, Руни или Пато, што тогаш? сите ќе сменат мислење...верувај ми.:pipi:
:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.626
Поени од реакции
14.528
Исто како оваа сезона кога го донесоа Кака а го продадоа Снајдер. Сите мислеа Кака ќе биде ѕвер оваа сезона, и кога потпиша Кака сите дркавме на Перез, ама ете на крајот тоа се покажа како лош потег на Перез, бар за оваа сезона, за наредните ќе видиме. Така ќе биде и во тој случај ти како што кажа. Ако го продадат Игуаин, а го донесат Виља пример, прво сите ќе плукаат по Перез. Ама ако тој истиот Виља на крај сезона даде 30+ гола, и дава голови во оние натпревари каде што Игуаин не даваше, е дури тогаш цел Мадрид ќе го смета Перез за бог.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Исто како оваа сезона кога го донесоа Кака а го продадоа Снајдер. Сите мислеа Кака ќе биде ѕвер оваа сезона, и кога потпиша Кака сите дркавме на Перез, ама ете на крајот тоа се покажа како лош потег на Перез, бар за оваа сезона, за наредните ќе видиме. Така ќе биде и во тој случај ти како што кажа. Ако го продадат Игуаин, а го донесат Виља пример, прво сите ќе плукаат по Перез. Ама ако тој истиот Виља на крај сезона даде 30+ гола, и дава голови во оние натпревари каде што Игуаин не даваше, е дури тогаш цел Мадрид ќе го смета Перез за бог.
Даааа, ама лошото е ако има исто мислење Перез за ова Хиго не дава на значајни натпревари голови, а Виља можда го може тоа ни отиде Хиго. Сепак не би било паметно да се продаде Хиго исто како и Бенз...нека играат наредно сезона заедно во тандем од почеток, после 10 коло мислам дека ќе бидат убиствен тандем и ќе се истурат од голови.:smir:

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Како што гледам Гути ќе не напушти........:motor:

ПС. Дилемава за заминување на Игуаин е сосема без врска.....поради плата да си замини????Нема шанси,100% сум сигурен дека во новиот договор ќе има плата колку Бензема или повеќе.

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Затоа,играчите не се проценуваат по сезона.....Доследно со неговата кариера,потези,се забележува кој колку е добар и што заслужува....Кој за каде е..Нормално кај Перез игра улога маркетингот,ама по шпанските форуми,кога Кака го немаше никаде плукаа,но кога не спаси против Сарагоса мислењата се превртеја за 360 степени...Истото е и со Снајдер..Јас никогаш не сакав да замине,ама од кај да знаеме..Можеби ќе го вратат,па повторно ќе му оди лошо сезоната?Затоа,јас лично мислам дека е најдобро да останеме такви-какви што сме.,а не секоја година да менуваме играчи,да купуваме и да продаваме..Така нема да ја видиме ни ЛШ,ниту пак Ла Лига..Моменталниот состав ни е супер,доколку вака продолжиме,со потребно отстранување на Гаго,а доаѓање на Juanfran во прв состав,наредата година би можеле да стигнеме до врвот..Но веќе почнаа со грешки..Заминување на Гути,сега и оваа шпекулација за Игуаин,да не зборувам пак за Раул..

Голијат&

...зависи...
Член од
10 мај 2010
Мислења
271
Поени од реакции
9
Затоа,играчите не се проценуваат по сезона.....Доследно со неговата кариера,потези,се забележува кој колку е добар и што заслужува....Кој за каде е..Нормално кај Перез игра улога маркетингот,ама по шпанските форуми,кога Кака го немаше никаде плукаа,но кога не спаси против Сарагоса мислењата се превртеја за 360 степени...Истото е и со Снајдер..Јас никогаш не сакав да замине,ама од кај да знаеме..Можеби ќе го вратат,па повторно ќе му оди лошо сезоната?Затоа,јас лично мислам дека е најдобро да останеме такви-какви што сме.,а не секоја година да менуваме играчи,да купуваме и да продаваме..Така нема да ја видиме ни ЛШ,ниту пак Ла Лига..Моменталниот состав ни е супер,доколку вака продолжиме,со потребно отстранување на Гаго,а доаѓање на Juanfran во прв состав,наредата година би можеле да стигнеме до врвот..Но веќе почнаа со грешки..Заминување на Гути,сега и оваа шпекулација за Игуаин,да не зборувам пак за Раул..
Заборавете за заминувањето на Игуаин, аман луѓе ! Игуаин останува.

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535

ПС. Дилемава за заминување на Игуаин е сосема без врска.....поради плата да си замини????Нема шанси,100% сум сигурен дека во новиот договор ќе има плата колку Бензема или повеќе.
Само на сон ! Раул, Касиљас, Гути не стигнале до толку плата во целата кариера а Игуаин од толку малку плата на 9милиони :nenene:
Покачувањето ќе биде од сезона на сезона зависи какви игри ќе прикажува а доколку сака да си замине заради недоволна плата слободно нека замине доколку парите му се поважни од клубот за кој игра...така и Робињо стана најдобриот фудбалер :kesa: ... Раул е пример за сите дека ќе биде запаметен како икона на клубот а не по колку плата земал

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072

Важи. Игуаин коа ке земе повеке од 9-10 мил по сезона, нема ние живи да бидеме.

Инаку погледнето го според многумина најдобриот натпревар на Гути.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.626
Поени од реакции
14.528
Но веќе почнаа со грешки..Заминување на Гути,сега и оваа шпекулација за Игуаин,да не зборувам пак за Раул..
Ова ако се грешки, јас сум авион. :)

Тоа што Раул го прикажа оваа сезона може да го прикаже секој напаѓач од младинската школа, помина времето на Раул, само зафаќа место, не можам да го замислам во друг дрес, најдобро за мене ќе биде да си се пензионира.

Гути има 34, догодина 35 години, и ако оваа сезона беше спремен да одигра некои си 60 минути, догодина нема да може ни пола од тоа што го одигра оваа сезона да го одигра. И него времето му одминува, за мене е подобро уште наредната сезона да им се дава шанса на помладите, Каналес и Парехо, и тие да го поклопат местото на Гути, за вас не знам.

Огромна грешка ќе биде ако се продаде некој од сегашниов прв состав, прв е Игуаин, потоа Кака, Бензема, Лас, итн...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom