Fatboy Slim во Скопје - 18.12.2009

П

Паспарту

Гостин
Што зборат бе Fatboy slim е лош бенд? Па да дојдат кај нас како што дојдоа underworld и тоа да ви свират за без пари на плоштад е одлично. Можда за оние јаки трансери или турбо фолкери не е добро , иначе бендот е на место , Praise You i Bird of pray се едни меѓу многуте добри траки-песни како и да е.
Брат, ФБС не е бенд... :smir:

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.762
Поени од реакции
5.044
:vozbud::vozbud:Ќе биде фантастично ако дојде Фетбој Слим :мара: .. fuck Здравко

...тапа му е на Фетбој ,му забранија да настапува на Брајтон бич ,плус од таму му е потеклото,премногу гужва стварал .......

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Ме изнасмеа одсабајле!!!!!! Ахахахахахахахахахахахааааааааааааааааааааааа.....................НЕ МОЖАААААААААААААААм. Стварно ФЕТБОЈ СЛИМ е топ БЕНД.Составен од гитарист,тапанар,басист,двајца на клавијатури не ми текнува како ги викаа,хармоника,сакс и конги :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Бенд е! ако е 1
Извини ми се.

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Fatboy Slim доаѓа во Скопје на плоштад. Организатор е Литиум рекордс, а парите ги дава владата. Биче лудило.... :vozbud:

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Скофилде шознјаш море ти? ФетбојСлим ти е најбољи бенд у Шпанија и еден од најдобрите рап бендови на светско ниво.:smir: Уан мен бенд еј. Тоа му доаѓа нешо каок Роналдињо е најбоље екипа у свет.
Он.топик.ком
Нека биде ладно само да не заврне.Ломои.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.860
Поени од реакции
50.276
хаехахеха комбинација од Фетбој Слим и Чолич може само овде да се деси и никаде на друго место :icon_lol:. Како и да е алал вера за ова.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
хаехахеха комбинација од Фетбој Слим и Чолич може само овде да се деси и никаде на друго место :icon_lol:. Како и да е алал вера за ова.
Апсолутно точно :) Толкав ли gap имаме меѓу широка раја и ќеифлии/старо и младо, па ставаме тирамису колач врз пинџур со лукче?
Нејсе, да не какам, концертот на Норман Кук алијас Фетбој Слим алијас Битс Интернешенел (ова е група, само да ви кажам :), технички малиот е во право :)) ), на Егзит 2005 е едно од најубавите мои концертни збиднувања во живот!

Па, ако треба и Дестан Хамзич и Халид Бешлич во дует нека пеат лом нека се направат, Норман Кук само да ебе во рајот :)

оу је!

*Иако НИКАКО немаше да се налутам барем јас како Македонец ако славјето се напраеше во мај, на пример... ај да не јадам јанковци, да не заречам*

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.492
Поени од реакции
8.003
Сеуште по официјалните сајтови нема ништо за настанов. Сеуште сум скептик по темава. А би било интересно да се гледа како Норман ќе клика Play на неговиот лап-топ.

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Сеуште по официјалните сајтови нема ништо за настанов. Сеуште сум скептик по темава. А би било интересно да се гледа како Норман ќе клика Play на неговиот лап-топ.
????

П

Паспарту

Гостин
Сеуште има народ што мисли дека ако диџејот има пред себе лаптоп единствената работа што треба да ја прави е да стиска плеј, свашта...

Ако не се разбирате, барем не серете без врска :kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom