Fatboy Slim во Скопје - 18.12.2009

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Па и никој незнаеше дека ќе се укине шенгенски визен ѕид... па да се праи ваква прослава...

Инаку и ја многу не им верувам на Рамковски и неговиот Шпиц, ај да беше пишано у друг весник ќе веруев до негде... од сето ова може Чолич да испадне... :)

Инаку глеам на спејсот на Фетбој за 18-ти ништо нема закажано а на 19-ти е во Рим... :)
е голема работа од тука до Рим се стига за 2-3 саата :brmm:

изглеа Грујо му кажал да не става у распоредот дека и Македонија е во неговата турнеа за да не изненади :pos2:
ги глеам многу се попалени со рекламни кампањи шо ни ги укинаа визиве, мислиш сме влегле во ЕУ под уставно име :dancing:

?

..........

Гостин
Neznam dali ќе дојде фет бој слим ама ако дојде фиксно сум таму ...
а за здравко и 16 души како него да дојдат џабе е:tapp:

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
.....ова е топ,се разбира ако е вистина:)........но по се изгледа повеќе народ ќе му се радува на Чола,отколку на FBS,:kesa:

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
денес видов у вест... пишува само за здравко... а за фбс НЕ :kesa:

Член од
20 јули 2009
Мислења
21
Поени од реакции
1
iskreno mene ne mi se veruva toa ama aj da pocekame.Fat Boy Slim za nova godina sigurno ke si uziva nekade pokraj more...:)

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Добро бе мајкему толку никој на форумов нема близок да власта? Одма ќе се провереше информација од прва рука. Сето опозиција,ц ц ц цц...КОМУЊАРИ :baeh:

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Што зборат бе Fatboy slim е лош бенд? Па да дојдат кај нас како што дојдоа underworld и тоа да ви свират за без пари на плоштад е одлично. Можда за оние јаки трансери или турбо фолкери не е добро , иначе бендот е на место , Praise You i Bird of pray се едни меѓу многуте добри траки-песни како и да е.

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Ме изнасмеа одсабајле!!!!!! Ахахахахахахахахахахахааааааааааааааааааааааа.....................НЕ МОЖАААААААААААААААм. Стварно ФЕТБОЈ СЛИМ е топ БЕНД.Составен од гитарист,тапанар,басист,двајца на клавијатури не ми текнува како ги викаа,хармоника,сакс и конги :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308

Kajgana Shop

На врв Bottom