Fatboy Slim во Скопје - 18.12.2009

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Скофилде шознјаш море ти? ФетбојСлим ти е најбољи бенд у Шпанија и еден од најдобрите рап бендови на светско ниво.:smir: Уан мен бенд еј. Тоа му доаѓа нешо каок Роналдињо е најбоље екипа у свет.
Он.топик.ком
Нека биде ладно само да не заврне.Ломои.
Нема врска тоа со Шпанија бре,тоа беше за таа групата лејди гага шо се вика,ова е сосем друга прича за тој чоекот шо го викаат Крафтверк....ааах неее!

хаехахеха комбинација од Фетбој Слим и Чолич може само овде да се деси и никаде на друго место :icon_lol:. Како и да е алал вера за ова.
Пусти пусти (моду) уат д фак :))) Live bootleg performance :)))

Апсолутно точно :) Толкав ли gap имаме меѓу широка раја и ќеифлии/старо и младо, па ставаме тирамису колач врз пинџур со лукче?
Нејсе, да не какам, концертот на Норман Кук алијас Фетбој Слим алијас Битс Интернешенел (ова е група, само да ви кажам :), технички малиот е во право :)) ), на Егзит 2005 е едно од најубавите мои концертни збиднувања во живот!

Па, ако треба и Дестан Хамзич и Халид Бешлич во дует нека пеат лом нека се направат, Норман Кук само да ебе во рајот :)

оу је!

*Иако НИКАКО немаше да се налутам барем јас како Македонец ако славјето се напраеше во мај, на пример... ај да не јадам јанковци, да не заречам*
Е оти бе шо му фали на динстаноно месо одозгора шо е со мармалад и џем од ананас...убо си е :)))
Сеуште има народ што мисли дека ако диџејот има пред себе лаптоп единствената работа што треба да ја прави е да стиска плеј, свашта...

Ако не се разбирате, барем не серете без врска :kesa:
Чат пат ако фати од негде Wi-Fi да си провери и FB! ;)

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
Ако дојде Фет бој слим на 18ти 100% во Скто сум .Само да дојде и дај не фолирајте се со бендови и глупости.

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
Ајде идеме прво на Чола па после на ФБС. Ќе биде сексои. :)

Lorddd

Титула - Лорд
Член од
18 март 2007
Мислења
1.067
Поени од реакции
53
Ќе ја потврди некој информацијава или за џабе фама се дигна околу ова?

D

DartWader

Гостин
Кога ке добиеме датум за преговори здравје :pos2: Тамо 2010 - 2011 ги чекаме Prodigy :tv:

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Ми рекоа дека во утрешен Вест се потврдува дека Норман Кук ака ФБС доаѓа во Македонија! Се повеќе извори за ова... :vozbud:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.855
Поени од реакции
11.516
Здравко ќе микса, енглезот ќе пее :icon_lol: ваков б2б ни Грин Велвет вс. Кокс нема да направат.

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
Значи објавија во Вест денеска. Еве го линкот ама никако не ми се отвара. :S :D
Ќе бидам таму. Одличен е човеков....и Right here right now е.... masterpiece.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Исто како што се вртеа муабети дека Продиџи ќе доаѓаа овој декември. ххахахххаххахахаа
Погледнете турнеи луѓе, не верувајте на рекла-казала-пишала
Да се самоцитирам ама поштено се заебав јас :) Како и да е ИДЕМЕ! Кајганџии кој е за минисобиранка на ова нека ми пише на профил да се најдеме!:bounce:

Kajgana Shop

На врв Bottom