И јас ги користам и едното и другото,па такво прашање никогаш не сум поставил..еве ти одговор,ти си 100% нормален:helou:Драга Кајгана,
Користам и машинка и брич. Дали сум нормален?
Оваа ја пробав, со 2ножиња што брмчат (многу е тивка всушност) во круг.
Тачно :smir:Брич си е брич. Не ми требат такви фенси-шменси пичвајз глупости, ко на крај краева исто срање е и едното и другото, машинкава само струја троши.
Ај ерлија :helou: Мора да земем и јас,ама добра некоја,или подобро да порачам од Швајцарија :wink: Зошто од брич ко да ме колеле сум,брадава ко жица ми е,а кожава осетлива.... А оние машинкине од Цигите за дерење се :pos2:Почнав машинка да користам. Не дека ми се иритира нешо кожата од брич или такви ствари туку едноставно ми е полесно.
Поедноставно е ... пикаш во штекер и готово.
Плус поубо влакно вади машинката.
И јас ја имам истата машинка... :smir: само шо за разлика од тебе јас не се бричам со спиралните кругови туку со тва со е одпозади за влакна... да го :sekss:, брадата мее тава шо ак почнам да се бричам со спиралните кругови как и да е, за 1 саат МОЖЕБИ ке се избричам. а така, само од доле нагоре, од доле нагоре и готов сум
Почнав со брич и маки видов. Кожата ептен ми се иритираше па си земав машинка. Користам Phlips со три спирални круга и бричењето од агонија се претвори во задоволство . Од тогаш па наваму само машинка.
Кога сме веќе кај темава, ме потсети дека треба јас и машинката да се зафатиме пред огледало . И така треба да излегувам.
И јас имам ваков го користам веќе година и пол, супер е. Само скапи му се жилетите.
Нема конкуренција