Football Manager 2010

B

Beck's

Гостин
kazete mi dali moze da stavam drug crack otkaku sum stavil eden sega da go stavam drugiot mesto toj??
mozes slobodno da stais drug crack,nema da vlijae vrz igrata.Ili pak idi kaj folderot na igrata SAVE sto si naprail(vo my documents se naoga) napraj COPY od folderot,pa posle staj go drugiot crack,taka da vo slucaj da ti narprai nekoja frka so zacuvanite podatoci,da go imas i kopijata za sekoj slucaj

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Еден wonderkid од мене

:icon_lol:
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: кариерата ја започнал на 52 год. хахаха шо чекал до тогаш.. кај мене има изиграно 3 сезони 94 - натпревари и 157 примени голови :pos2::pos2::pos2::pos2:
а сега им е тренер на голманите :pos::pos::pos::pos:

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Најголем успех со Динамо досега. Во Европа лигата ги победив Атлетико М. На домашен терен. Во Мадрид ми удрија ќотекот 3-1 :)

Attachments

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.165
Поени од реакции
6.046
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: кариерата ја започнал на 52 год. хахаха шо чекал до тогаш.. кај мене има изиграно 3 сезони 94 - натпревари и 157 примени голови :pos2::pos2::pos2::pos2:
а сега им е тренер на голманите :pos::pos::pos::pos:
Голман на Јувентус од 1983-1992. Се пензионирал во 1995, а во 2008 почнал пак да брани во тимот на Арквата. Али ја утнал екипата, требал во Милан да оди, таман капитен ќе им биде. :pos2::pos2:

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.045
Поени од реакции
1.039
Decki , gledam ste napisale dosta strani, pa nemozev da vidam dali ima nekoj link za torent ...
Aj ako moze nekoj na pvt da mi prati ...

Blagodaranost odnapred

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Пратено на пп^

Нова верзија има на мак лига, незнам дали е постирана претходно.

Major information for 1.25
Prva Liga and Vtora Liga playable
Federation of Macedonia Cup - including Full Winners/Runner Up table
Republic of Macedonia manageable
1144 People*
86 Locations
105 Stadiums
126 Clubs
Youth box ticked - players easier to reach home grown status**

* Not all players, but also managers, officials, chairmen etc.
** artistic licence used

http://rapidshare.com/files/305639802/Macedonia.rar

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Пратено на пп^

Нова верзија има на мак лига, незнам дали е постирана претходно.

Major information for 1.25
Prva Liga and Vtora Liga playable
Federation of Macedonia Cup - including Full Winners/Runner Up table
Republic of Macedonia manageable
1144 People*
86 Locations
105 Stadiums
126 Clubs
Youth box ticked - players easier to reach home grown status**

* Not all players, but also managers, officials, chairmen etc.
** artistic licence used

http://rapidshare.com/files/305639802/Macedonia.rar
и што е ново?
преправени се играчите и нивните позиции вајда :uvo:

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Зашто кога ќе ми биде понудено селекторско место во некоја репрезентација и од кога ќе стиснам "accept", наредниот ден пак сум невработен во репрезентацијата, а пишува само дека сум аплицирал? После ќе помине месец дена, и гледам друг назначиле.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Зашто кога ќе ми биде понудено селекторско место во некоја репрезентација и од кога ќе стиснам "accept", наредниот ден пак сум невработен во репрезентацијата, а пишува само дека сум аплицирал? После ќе помине месец дена, и гледам друг назначиле.
da i jas go imav istiot problem...ja stisnam accept potoa pak ke mi izleze toa i mi zdosadi i kliknav Reject :) a znae li nekoj nesto poveke??

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.759
Поени од реакции
1.042
Не значи дека ако си се пријавил за селектор во некоја репрезентација , дека обавезно ќе те примат тебе за селектор...тоа зависи од предходните успеси шо си ги имал со тимот шо предходно си го водел...ако сакаш да водиш репрезентација , тогаш најлесно е уште на почеток на играта , место да одбериш да бидеш менаџер на некој тим , да одбериш да си селектор на која шо сакаш репрезентација , но ако одбериш од старт репрезентација , тогаш неможе да водиш и репрезентација и тим истовремено.

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Не значи дека ако си се пријавил за селектор во некоја репрезентација , дека обавезно ќе те примат тебе за селектор...тоа зависи од предходните успеси шо си ги имал со тимот шо предходно си го водел...ако сакаш да водиш репрезентација , тогаш најлесно е уште на почеток на играта , место да одбериш да бидеш менаџер на некој тим , да одбериш да си селектор на која шо сакаш репрезентација , но ако одбериш од старт репрезентација , тогаш неможе да водиш и репрезентација и тим истовремено.
Аха, ок, фала. Јас бев воден од предхоните искуства од ФМ 2008 И 2009 :)

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.759
Поени од реакции
1.042
Аха, ок, фала. Јас бев воден од предхоните искуства од ФМ 2008 И 2009 :)
И на предходните ФМ игри беше слично...ако немаш успеси со тимот шо го водиш , беше многу тешко да те земат тебе за селектор на некој појака репрезентација...освен ако како шо реков и погоре , не ја одбериш репрезентацијата од старт.

Kajgana Shop

На врв Bottom