Football Manager 2010

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Благодарам многу, ќе ги послушам твоите совети па ќе видам што ќе направам :)

А има ли FACEPACK и Team Logos од Хрватското првенство ?
Уште нешто земи клвалитетни тренери и сите тренери поставувај ги да тренираат само за тоа што ги бива,поефикасни тренинзи ќе имаш така.И тој скаутот што нема никаква улога,Краснидар Рора прати го во јужна америка да скаутува,Мамиќ е по цел свет но на почеток е во Африка само. :)

Иначе неам појма дали има такво нешто,ваљда има ама не играм со такви работи.Си ја играм каква што ми е.

Ако ви е од помош да ви кажам дека на минатиот менаџер Bojan Vrucina и Davor Kukec многу добри играчи беа, па пробајте ги нив во Динамо :smir:

Проверете ги исто така и James Rodriguez (Banfield), Robert Lewandowski (Lech) и Tinga (Ponte Preta).

Еве и нешто за мојот тим на FM2010 играм со Џенова,првата сезона бев пред отказ завршив на 10 место а сега ја играм втората и моментално сум прв па ке видиме на крајот како ке биде.Neymar ми е најдобар играч на 19 год.дечкото растура со голови.Еве некој SS од тимот.
2rwkftv.jpg
http://img510.imageshack.us/img510/2089/57383452.jpg

imam instalirano eden Crack ama ne mi raboti dobro.Koga sakam da ja zacuvam igrata vo red e ja zavuvuva no otkako ke zavrsi toj proces mi izleguva toa deka nema Cd vo kompjuterot i toa Retry or Quit pa moram da ja isklucam igrata pa pak da se vklucam! Sega dali bi mozel da zemam drug crack i da go stavam mesto ovoj sto go imam? dali moze da ima problemi so igrata ili nema vrska toa??

Еве и нешто за мојот тим на FM2010 играм со Џенова,првата сезона бев пред отказ завршив на 10 место а сега ја играм втората и моментално сум прв па ке видиме на крајот како ке биде.Neymar ми е најдобар играч на 19 год.дечкото растура со голови.Еве некој SS од тимот.
Гледам го имаш Аквафреска,класа напаѓач е го имам јас во Парма,го ставам Таргет мен и во ТИ наместам да уфрлуваат нон стоп во 16 метри,на секој 2 натпревар минимум дава гол со глава,пробај така да играш,ама ако ти е толку добар Нејмар нека ти игра он.

imam instalirano eden Crack ama ne mi raboti dobro.Koga sakam da ja zacuvam igrata vo red e ja zavuvuva no otkako ke zavrsi toj proces mi izleguva toa deka nema Cd vo kompjuterot i toa Retry or Quit pa moram da ja isklucam igrata pa pak da se vklucam! Sega dali bi mozel da zemam drug crack i da go stavam mesto ovoj sto go imam? dali moze da ima problemi so igrata ili nema vrska toa??

:nekoj::nekoj::nekoj::nekoj::nekoj::nekoj::nekoj:

лелее ми истече трајлот на Дајмонд, сеа шо да праам!?!?!?

Почнав да играм со Македонската репрезентација , и не очекував нешто којзнае што , но ова шо се случува е катастрофа...досега имам одиграно 11 натпревари вкупно ( квалификациони и пријателски ) и скорот ми е 4 победи , 4 порази и 3 нерешени , што и не е така лошо , но проблемот е во тоа што скоро сите победи ми се добиени со тешки маки , а истото важи и за нерешените...проблемот е во тоа шо скоро сите играчи се дрва невидени , на чело со Пандев кој е најтруп од сите ( просечна оцена на последните 5 натпревари му е 5,67 )...истото важи и за голманите кои освен Ока Николов ( кој моментално има 36 години ) од кој шо колку толку сум задоволен , другите голмани се камења...можеби сето ова се должи на тактиката со која играм , но не верувам да е до тоа бидејќи сменив 2-3 тактики досега и пак е исто ( под тактика мислам на поставеноста на играчите на теренот )...дали некој од вас играл или игра со Македонија за да ми кажи која тактика е најдобра за нашата репрезентација ( моментално играм 4-3-2-1 ... таканаречена елка :) )

Инсталирај UltraISO :)

неможам да го најдам тој, Advanced Evaluation,Standard Evaluatio,Tools Lite...да не е некоја стара верзија тој?
- ај пушти линк.

го симнав али не функционира нешто(или ја незнам) а плус и трајл верзија и ова да ти било... дајте бе нешто поасално

неможам да го најдам тој, Advanced Evaluation,Standard Evaluatio,Tools Lite...да не е некоја стара верзија тој?
- ај пушти линк.

го симнав али не функционира нешто(или ја незнам) а плус и трајл верзија и ова да ти било... дајте бе нешто поасално

Еве според мене симни си ја оваа програма и ке немаш никакви проблеми.
http://www.magiciso.com/tutorials/miso-magicdisc-overview.htm?=magiciso

го иам маџик исо, али ми се кочи нешто на 70%, добро го средив предмалце со Daemon Tools Elite и плус не е трајл :helou:

kazete mi dali moze da stavam drug crack otkaku sum stavil eden sega da go stavam drugiot mesto toj??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom