creator_92
haker4e
- Член од
- 16 јануари 2009
- Мислења
- 188
- Поени од реакции
- 3
здр ја симнав фифа менагер 2010 и ја инсталирав се и сега за уклучување ми бара регистратион коде ај ако може малце помош фала
Football Manager е посебна игра, различна од Фифа. Темава е за неа.здр ја симнав фифа менагер 2010 и ја инсталирав се и сега за уклучување ми бара регистратион коде ај ако може малце помош фала
Фала за помошта само имам уште едно прашањеОбјаснување имаш во оваа тема.
Штета што имаше малку заинтересирани, никогаш не одигравме некој турнир, само јас и уште двајца по 2-3 утакмици одигравме.
99% сум сигурен дека ќе може.Фала за помошта само имам уште едно прашање
Дали со следење на твојот водич ќе можам да играм фм08 зашто 10 нешто нејќе да ми се пушти тапа пц имам
Кој играч ? Буонаноте ? Јас имав ист проблем со него, и на крај дознав дека имал сообраќајка во real life и со пачот го направиле unavailable до крај на сезона и во играта.Што е со играва, ми дава дека играчов не е повреден, а не може да игра ниту тренира. Пишува дека е отсутен до крај на сезона заради медицински проблеми.
Да, Буонаноте -_-Кој играч ? Буонаноте ? Јас имав ист проблем со него, и на крај дознав дека имал сообраќајка во real life и со пачот го направиле unavailable до крај на сезона и во играта.