Football Manager 2010

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Благодарам многу, ќе ги послушам твоите совети па ќе видам што ќе направам :)

А има ли FACEPACK и Team Logos од Хрватското првенство ?
Уште нешто земи клвалитетни тренери и сите тренери поставувај ги да тренираат само за тоа што ги бива,поефикасни тренинзи ќе имаш така.И тој скаутот што нема никаква улога,Краснидар Рора прати го во јужна америка да скаутува,Мамиќ е по цел свет но на почеток е во Африка само. :)

Иначе неам појма дали има такво нешто,ваљда има ама не играм со такви работи.Си ја играм каква што ми е.

П

Паспарту

Гостин
Ако ви е од помош да ви кажам дека на минатиот менаџер Bojan Vrucina и Davor Kukec многу добри играчи беа, па пробајте ги нив во Динамо :smir:

Проверете ги исто така и James Rodriguez (Banfield), Robert Lewandowski (Lech) и Tinga (Ponte Preta).

Член од
25 јули 2009
Мислења
143
Поени од реакции
64
Еве и нешто за мојот тим на FM2010 играм со Џенова,првата сезона бев пред отказ завршив на 10 место а сега ја играм втората и моментално сум прв па ке видиме на крајот како ке биде.Neymar ми е најдобар играч на 19 год.дечкото растура со голови.Еве некој SS од тимот.
http://img510.imageshack.us/img510/2089/57383452.jpg

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
imam instalirano eden Crack ama ne mi raboti dobro.Koga sakam da ja zacuvam igrata vo red e ja zavuvuva no otkako ke zavrsi toj proces mi izleguva toa deka nema Cd vo kompjuterot i toa Retry or Quit pa moram da ja isklucam igrata pa pak da se vklucam! Sega dali bi mozel da zemam drug crack i da go stavam mesto ovoj sto go imam? dali moze da ima problemi so igrata ili nema vrska toa??

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Еве и нешто за мојот тим на FM2010 играм со Џенова,првата сезона бев пред отказ завршив на 10 место а сега ја играм втората и моментално сум прв па ке видиме на крајот како ке биде.Neymar ми е најдобар играч на 19 год.дечкото растура со голови.Еве некој SS од тимот.
Гледам го имаш Аквафреска,класа напаѓач е го имам јас во Парма,го ставам Таргет мен и во ТИ наместам да уфрлуваат нон стоп во 16 метри,на секој 2 натпревар минимум дава гол со глава,пробај така да играш,ама ако ти е толку добар Нејмар нека ти игра он.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
imam instalirano eden Crack ama ne mi raboti dobro.Koga sakam da ja zacuvam igrata vo red e ja zavuvuva no otkako ke zavrsi toj proces mi izleguva toa deka nema Cd vo kompjuterot i toa Retry or Quit pa moram da ja isklucam igrata pa pak da se vklucam! Sega dali bi mozel da zemam drug crack i da go stavam mesto ovoj sto go imam? dali moze da ima problemi so igrata ili nema vrska toa??
:nekoj::nekoj::nekoj::nekoj::nekoj::nekoj::nekoj:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
лелее ми истече трајлот на Дајмонд, сеа шо да праам!?!?!?

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.759
Поени од реакции
1.042
Почнав да играм со Македонската репрезентација , и не очекував нешто којзнае што , но ова шо се случува е катастрофа...досега имам одиграно 11 натпревари вкупно ( квалификациони и пријателски ) и скорот ми е 4 победи , 4 порази и 3 нерешени , што и не е така лошо , но проблемот е во тоа што скоро сите победи ми се добиени со тешки маки , а истото важи и за нерешените...проблемот е во тоа шо скоро сите играчи се дрва невидени , на чело со Пандев кој е најтруп од сите ( просечна оцена на последните 5 натпревари му е 5,67 )...истото важи и за голманите кои освен Ока Николов ( кој моментално има 36 години ) од кој шо колку толку сум задоволен , другите голмани се камења...можеби сето ова се должи на тактиката со која играм , но не верувам да е до тоа бидејќи сменив 2-3 тактики досега и пак е исто ( под тактика мислам на поставеноста на играчите на теренот )...дали некој од вас играл или игра со Македонија за да ми кажи која тактика е најдобра за нашата репрезентација ( моментално играм 4-3-2-1 ... таканаречена елка :) )

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Инсталирај UltraISO :)
неможам да го најдам тој, Advanced Evaluation,Standard Evaluatio,Tools Lite...да не е некоја стара верзија тој?
- ај пушти линк.

го симнав али не функционира нешто(или ја незнам) а плус и трајл верзија и ова да ти било... дајте бе нешто поасално

Член од
25 јули 2009
Мислења
143
Поени од реакции
64
неможам да го најдам тој, Advanced Evaluation,Standard Evaluatio,Tools Lite...да не е некоја стара верзија тој?
- ај пушти линк.

го симнав али не функционира нешто(или ја незнам) а плус и трајл верзија и ова да ти било... дајте бе нешто поасално
Еве според мене симни си ја оваа програма и ке немаш никакви проблеми.
http://www.magiciso.com/tutorials/miso-magicdisc-overview.htm?=magiciso

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
го иам маџик исо, али ми се кочи нешто на 70%, добро го средив предмалце со Daemon Tools Elite и плус не е трајл :helou:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
kazete mi dali moze da stavam drug crack otkaku sum stavil eden sega da go stavam drugiot mesto toj??

Kajgana Shop

На врв Bottom