- Член од
- 7 март 2010
- Мислења
- 201
- Поени од реакции
- 8
не дека ја мразам фарселона но сакам пандев да ги изебе и да ги отпадна.ајде струмичанчеееееееее
Абе се гледа по болдот колку не ја мразиш. Во постов, просто цутиш од љубов кон неа. Love is in the air:pos2:не дека ја мразам фарселона но сакам пандев да ги изебе и да ги отпадна.ајде струмичанчеееееееее
abe koj pandev sto ti e na tebe da ne si ti pijan ili si bolen vo mozokot?не дека ја мразам фарселона но сакам пандев да ги изебе и да ги отпадна.ајде струмичанчеееееееее
Заборави да пишеш дека кравите можат да летаат.abe koj pandev sto ti e na tebe da ne si ti pijan ili si bolen vo mozokot?
se falat naviva4ive od inter nemozel pujol da go 4uva ami vo skopje mu popustase prijatelska utakmica bese sto vi e na vam 4e vidite dali 4e mrdni pandev nema ni da se zabelesi i 4e go izvadi murinjo na poluvreme:smir:i daj ne si prajte mnogu bajram so umot sansite na inter da ja pomine barca se 0% zna4i nema sansa da ja pomine
VIVA LA BARCA
edit:pustajte ja barca od 2-2 ili to4en rezultat 1-4:smir:
А авторски права ?Авторски права? :pos4:
Немој ти се молам мора од некаде потписи да се земаат...Заборави да пишеш дека кравите можат да летаат.
Дај бе не летајте бре луѓе, нека се изигра утре натпреварот па после ќе се пишува кој кого победил и со каков резултат, вакви баналности не се потребни.
abe koj pandev sto ti e na tebe da ne si ti pijan ili si bolen vo mozokot?
se falat naviva4ive od inter nemozel pujol da go 4uva ami vo skopje mu popustase prijatelska utakmica bese sto vi e na vam 4e vidite dali 4e mrdni pandev nema ni da se zabelesi i 4e go izvadi murinjo na poluvreme:smir:i daj ne si prajte mnogu bajram so umot sansite na inter da ja pomine barca se 0% zna4i nema sansa da ja pomine
VIVA LA BARCA
edit:pustajte ja barca od 2-2 ili to4en rezultat 1-4:smir:
Chelsea-Barcelona 1-2 :pusk:Еве ти еден фрашантен податок - Мурињо не изгубил натпревар на домашен терен од 23 февруари 2002 год. одкога го водеше Порто. А мурињо освен порто го водеше и челзи и интер до 134 натпревари без пораз на свој стадион.
На првата утакмица што ја играа по групи интер и барцелона која заврши 0 - 0 не играше снајдер и пандев кој ги завршува тактичкиот дел од задачите на мурињо и допринесува во победите на интер против челзи, цска, и јувентус. така да не се сложувам со тебе дека барца ќе го растури интер.
А на вториот натпревар кога сите Интераши рипаа дека ќе не преслушале на Кампот, не играа Меси и Ибра, па младиве ја завршија работата уште во првите 30 минути. Не викам јас дека ќе биде лесно против Интер. Далеку од тоа. Интер има одлична одбранам, Маикон често знае да отиде напред и да почне напаѓач да игра Снајдер игра во животна форма во средината, Милито исто така, човекот се отепа од голови давање. А тука се и балканските души Пандев и Станковиќ (знаеш балканец ако не те зезне нема кој де)Еве ти еден фрашантен податок - Мурињо не изгубил натпревар на домашен терен од 23 февруари 2002 год. одкога го водеше Порто. А мурињо освен порто го водеше и челзи и интер до 134 натпревари без пораз на свој стадион.
На првата утакмица што ја играа по групи интер и барцелона која заврши 0 - 0 не играше снајдер и пандев кој ги завршува тактичкиот дел од задачите на мурињо и допринесува во победите на интер против челзи, цска, и јувентус. така да не се сложувам со тебе дека барца ќе го растури интер.
Еве ти еден фрашантен податок - Мурињо не изгубил натпревар на домашен терен од 23 февруари 2002 год. одкога го водеше Порто. А мурињо освен порто го водеше и челзи и интер до 134 натпревари без пораз на свој стадион.
Беше, во ЛШ Мур има 2 пати загубено дома, еднаш од Барса ( спомнатиот меч ) и минатата година од Панатинајкос. Тој негов рекорд од незагубени мечеви на домашен терен се однесува на лигашки натпревари.тренер не беше тогаш мурињо
:helou: