Н
'Никола'
Гостин
Ти од иднината да не доаѓаш, гледам според постов не предвидуваш туку тврдиш.:helou:Интер Шампиони ,во финале со лион ќе тепаат 1-0
Ти од иднината да не доаѓаш, гледам според постов не предвидуваш туку тврдиш.:helou:Интер Шампиони ,во финале со лион ќе тепаат 1-0
:nesvest: Леле оти вака кажваш сега нема да ни биди интересноИнтер Шампиони ,во финале со лион ќе тепаат 1-0
Pa daj kazi nesto sto ce se sluci 2012 da se spremim:nesvest:Интер Шампиони ,во финале со лион ќе тепаат 1-0
Најверојатно Германците ќе имаат 4 места у ЛШ.Pa daj kazi nesto sto ce se sluci 2012 da se spremim:nesvest:
Најверојатно Германците ќе имаат 4 места у ЛШ.
Ништо друго посебно нема да се деси.
најголемите желби, ништо друго несакам.до 2012 можеби милан ќе се помлади малце со играчи како томас фрингс,жили,мирослав клосе,кембел и гути..еве сега почнаја со процесот откако го зедоа јепес(34 години):pos2шала)..перез уште два тренери ќе смени,(сосе пелегрини),агуеро ќе направи трансфер во интер,јувентус ќе се врати во старите патеки(сериа Б):pos2исто така шала до нив),од ман утд ќе се крстат во нани бидејќи валенсиа никаков прогрес ќе нема,арсенал по старо,марко марин од вердер во баерн ќе оди и ќе покажи одлични перформанси..друго што сакате?:pos2:
Ех за ова би требало да почекаш дооолго долго време..немам ништо против ама тешко дека такво нешто ќе се оствари...:smir:Боби[Мкд];3474424 напиша:најголемите желби, ништо друго несакам.
Океј, и Германија да стане светски првак.
И јас до 2013 сакам да се женам со онаа што ја сакам..да имам едно чудо пари..да дипломирам исто така..да имам едно бентли...пелистер да стане шампион во мкд лига...ама сепак тоа се само лични желби и гледам премногу сме забегале офф:smir::pos2:Боби[Мкд]
gi imame istite zelbi,
i mojta najgolema da diplomiram do 2012 (ali tesko )
Можеби ја прашал Баба Ванѓа на фбТи од иднината да не доаѓаш, гледам според постов не предвидуваш туку тврдиш.:helou:
Па ти многу касно ова, утакмицава ја даваа на телевизија уште пред 1 месецИнтер Шампиони ,во финале со лион ќе тепаат 1-0