Лига на Шампиони 2009-2010

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Македонска екипа во 2020 во групите:pos2::pos2:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
до 2012 можеби милан ќе се помлади малце со играчи како томас фрингс,жили,мирослав клосе,кембел и гути..еве сега почнаја со процесот откако го зедоа јепес(34 години):pos2:(шала)..перез уште два тренери ќе смени,(сосе пелегрини),агуеро ќе направи трансфер во интер,јувентус ќе се врати во старите патеки(сериа Б):pos2:(исто така шала до нив),од ман утд ќе се крстат во нани бидејќи валенсиа никаков прогрес ќе нема,арсенал по старо,марко марин од вердер во баерн ќе оди и ќе покажи одлични перформанси..друго што сакате?:pos2:

M

Mario Gómez

Гостин
Најверојатно Германците ќе имаат 4 места у ЛШ.
Ништо друго посебно нема да се деси.
до 2012 можеби милан ќе се помлади малце со играчи како томас фрингс,жили,мирослав клосе,кембел и гути..еве сега почнаја со процесот откако го зедоа јепес(34 години):pos2:(шала)..перез уште два тренери ќе смени,(сосе пелегрини),агуеро ќе направи трансфер во интер,јувентус ќе се врати во старите патеки(сериа Б):pos2:(исто така шала до нив),од ман утд ќе се крстат во нани бидејќи валенсиа никаков прогрес ќе нема,арсенал по старо,марко марин од вердер во баерн ќе оди и ќе покажи одлични перформанси..друго што сакате?:pos2:
:vozbud:најголемите желби, ништо друго несакам.

Океј, и Германија да стане светски првак.:vozbud:

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Боби[Мкд]

gi imame istite zelbi,

i mojta najgolema da diplomiram do 2012 (ali tesko )

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Боби[Мкд];3474424 напиша:
:vozbud:најголемите желби, ништо друго несакам.

Океј, и Германија да стане светски првак.:vozbud:
Ех за ова би требало да почекаш дооолго долго време..немам ништо против ама тешко дека такво нешто ќе се оствари...:smir:

Боби[Мкд]

gi imame istite zelbi,

i mojta najgolema da diplomiram do 2012 (ali tesko )
И јас до 2013 сакам да се женам со онаа што ја сакам..да имам едно чудо пари..да дипломирам исто така..да имам едно бентли...пелистер да стане шампион во мкд лига...ама сепак тоа се само лични желби и гледам премногу сме забегале офф:smir::pos2:

ме ─╤╦︻ спука

╲╲╲╲╲╲CS,WE7,CR9 ╱╱╱╱╱╱
Член од
13 април 2010
Мислења
143
Поени од реакции
2
se sprema taktikata na morino,barca ke ja stajme vo kos nema da mrdnat barcelona
Ke go jadat na veliko od benamata

Член од
11 август 2008
Мислења
32
Поени од реакции
1
Моја прогноза за финале : Bayern - Inter : 0 - 0 и на пенали 4-2 за Bayern :D:D:D

Kajgana Shop

На врв Bottom