M
Mario Gómez
Гостин
Бог те чуо, само крајот на таков натпревар ги го дочекал у болница.:pos2:Моја прогноза за финале : Bayern - Inter : 0 - 0 и на пенали 4-2 за Bayern
Бог те чуо, само крајот на таков натпревар ги го дочекал у болница.:pos2:Моја прогноза за финале : Bayern - Inter : 0 - 0 и на пенали 4-2 за Bayern
Истото важи и за Лион. Ах колку ми е мило што дома ја играме првата.:wink:Ќе биде интересно сега со авионскиве летови, Барса ќе оделе со автобус до Милано
мислиш бирташак :wink:Финале Барса - Лион у кое нормално Барса ги тепа Лион ко мали деца =] Тоа не би го ни нарекол финале, тоа ќе биде играње курташак. :смајлиштоигракурташак:
Авторски права? :pos4:
Ја на фејсбук ја начекав, кај некој од моиве '' другари ''. :tv:Авторски права? :pos4:
Рекла дека нема да ја поминеме Барса,,,ке идам на бајачка деновиве...Ја на фејсбук ја начекав, кај некој од моиве '' другари ''. :tv:
Рекла дека нема да ја поминеме Барса,,,ке идам на бајачка деновиве...
:pos3:
Навивачка на Барса е таа бе,не и верувајтеРекла дека нема да ја поминеме Барса,,,ке идам на бајачка деновиве...
:pos3:
Касно е, јас и поверував веќе...Навивачка на Барса е таа бе,не и верувајте
citiram: Inter-Barcelona 1-2Па и јас тоа знам да го кажам :helou: Се знае кој е појак, ако е цистинска пророчица тогаш нека каже точен резултат :wink: