Лига на Шампиони 2009-2010

Член од
7 март 2010
Мислења
201
Поени од реакции
8
не дека ја мразам фарселона но сакам пандев да ги изебе и да ги отпадна.ајде струмичанчеееееееее:vozbud:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959

Бит че жустро утрееееееееее:vozbud::vozbud:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
не дека ја мразам фарселона но сакам пандев да ги изебе и да ги отпадна.ајде струмичанчеееееееее:vozbud:
Абе се гледа по болдот колку не ја мразиш. Во постов, просто цутиш од љубов кон неа. Love is in the air:pos2:
А Пандев го сакаш исто колку што си го сакал кога им зафучари 3 комада на Реал во двата меча во групата со Лацио.

Член од
14 март 2009
Мислења
276
Поени од реакции
10
abe koj pandev sto ti e na tebe da ne si ti pijan ili si bolen vo mozokot?
se falat naviva4ive od inter nemozel pujol da go 4uva ami vo skopje mu popustase prijatelska utakmica bese sto vi e na vam 4e vidite dali 4e mrdni pandev nema ni da se zabelesi i 4e go izvadi murinjo na poluvreme:smir:i daj ne si prajte mnogu bajram so umot sansite na inter da ja pomine barca se 0% zna4i nema sansa da ja pomine :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

VIVA LA BARCA

edit:pustajte ja barca od 2-2 ili to4en rezultat 1-4:smir:

Н

'Никола'

Гостин
se falat naviva4ive od inter nemozel pujol da go 4uva ami vo skopje mu popustase prijatelska utakmica bese sto vi e na vam 4e vidite dali 4e mrdni pandev nema ni da se zabelesi i 4e go izvadi murinjo na poluvreme:smir:i daj ne si prajte mnogu bajram so umot sansite na inter da ja pomine barca se 0% zna4i nema sansa da ja pomine :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

VIVA LA BARCA

Заборави да пишеш дека кравите можат да летаат.:tapp:

Дај бе не летајте бре луѓе, нека се изигра утре натпреварот па после ќе се пишува кој кого победил и со каков резултат, вакви баналности не се потребни.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Заборави да пишеш дека кравите можат да летаат.:tapp:

Дај бе не летајте бре луѓе, нека се изигра утре натпреварот па после ќе се пишува кој кого победил и со каков резултат, вакви баналности не се потребни.
Немој ти се молам мора од некаде потписи да се земаат...

Ептен тешки натпревари ни на крај памет не ми доаѓа да типувам ни на едниот ни на другиот. Нормално се надевам дека Баерн ќе игра во финале. Желба ми е со Барса да ги гледам зошто онака како што стојат работите во моментов Робен vs. Меси би било празник за очи за секој па нека победи подобриот.

Баерн и Барса играат најатрактивно и најнапаѓачки во моментов ама тоа не е гарант за титули...

Интер можеби не игра типично италијанско катанаџо ама како неутрален нивниот (анти-)фудбал ич не ми е атрактивен. Да заспиеш им се пола од натпреварите... Нормално Мурињо си има други сметки и факт е дека ги поставува перфектно тактички ама цела средина деструктивци не може да се очекува ништо спектакуларно... They just get the job done и нормално за навивачите и сите околу клубот тоа е најважно. Мурињо е гение од тренер - мислам дека тој е најголемиот адут на Интер.

Лион може звучат неатрактивно ама имаат топ тим. Ги исфрлија Реал, ги имаат еден Крис, Бодмер, Тулалан, Сисоко, Пјанич, Гову и Калстрем во тим. Многу избалансирана и цврста екипа.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646

VIVA LA BARCA

Еве ти еден фрашантен податок - Мурињо не изгубил натпревар на домашен терен од 23 февруари 2002 год. одкога го водеше Порто. А мурињо освен порто го водеше и челзи и интер до 134 натпревари без пораз на свој стадион.

На првата утакмица што ја играа по групи интер и барцелона која заврши 0 - 0 не играше снајдер и пандев кој ги завршува тактичкиот дел од задачите на мурињо и допринесува во победите на интер против челзи, цска, и јувентус. така да не се сложувам со тебе дека барца ќе го растури интер.

B

Beck's

Гостин
Еве ти еден фрашантен податок - Мурињо не изгубил натпревар на домашен терен од 23 февруари 2002 год. одкога го водеше Порто. А мурињо освен порто го водеше и челзи и интер до 134 натпревари без пораз на свој стадион.

На првата утакмица што ја играа по групи интер и барцелона која заврши 0 - 0 не играше снајдер и пандев кој ги завршува тактичкиот дел од задачите на мурињо и допринесува во победите на интер против челзи, цска, и јувентус. така да не се сложувам со тебе дека барца ќе го растури интер.
Chelsea-Barcelona 1-2 :pusk:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959

А на вториот натпревар кога сите Интераши рипаа дека ќе не преслушале на Кампот, не играа Меси и Ибра, па младиве ја завршија работата уште во првите 30 минути. Не викам јас дека ќе биде лесно против Интер. Далеку од тоа. Интер има одлична одбранам, Маикон често знае да отиде напред и да почне напаѓач да игра:) Снајдер игра во животна форма во средината, Милито исто така, човекот се отепа од голови давање. А тука се и балканските души Пандев и Станковиќ (знаеш балканец ако не те зезне нема кој де):toe:
Тука е и Мурињо еден од најдобрите тренери моментално така да ќе биде интересно и ќе решаваат нијанси:)

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614

Прво илузорно е да се помисли дека Барселона ќе го растури Интер во едно 1/2 на ЛШ и тоа во мИлано против играчи кои се тркачки настроени спремни да ја умртват играта на Барса. Дека е фаворит севкупно гледано Барселона е , арно ама не за онолку колку што ја ставија букмејкерите 3.1 наспроти 1.35. Смешно е. Околу квалитетот на Мурињо колку изгубил не изгубил нема да коментирам , иако најблаго кажано тој е најпреплатениот тренер во однос на своите квалитети и можности, меѓутоа е роден под неверојатно среќна ѕвезда, и мое мислење е дека сите коцки се наредени за учество на Интер фо финалето.

Реков и порано дека Интер се што треба да направи е за 180 минути да не прими повеќе од еден гол, и мислам дека така и ќе биде.
п.с Многу доходовно е да се одигра вечер Интер победува со еден гол разлика или нерешено а тоа е коефициент 2.05.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.078
Поени од реакции
45.944
тренер не беше тогаш мурињо

:helou:
Беше, во ЛШ Мур има 2 пати загубено дома, еднаш од Барса ( спомнатиот меч ) и минатата година од Панатинајкос. Тој негов рекорд од незагубени мечеви на домашен терен се однесува на лигашки натпревари.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Каталонци и Интераши среќно вечер :helou:

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења