Феномен
Џомба
- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 4.837
- Поени од реакции
- 111
И официјално Роналдо кај вас. Потпишал шест годишен договор.
Ти си стварно најнеинтелегентното суштество(после Дено) на форумот...ма дај молим ти се Реал го упропастија? Во барса се изнаигра?aj belki tamu ke poigrae malku oti vo real ja nemase taa sreka,go upropastija
А што коа момакот си беше за на клупа, да излезе Игуаин или Ван нистелрој за он да игра ? Си дремеше на клупа, а Барса еден звер шо го напраија... се утепа од играње кај вас а ? Ние сме го упропастиле:uvo:aj belki tamu ke poigrae malku oti vo real ja nemase taa sreka,go upropastija
Аха а иначе у Барса се изнаигра чуекот па у Реал неиграл и Реал го упропасил... аман бе гледајте малце реално не само да се провоцира...:uvo:Во право е дечкото .. Савиола на цело се упропасти во Мадрид .. А не е само тој ги имаше повеке али ајде... Незнаете да направите некого туку само на готово ..![]()
Арбелоа и да остане во Ливерпул и да дојде во Реал клупата не му бега му ја зема Џонсон позицијата и во Ливерпул исто му се фаќа само коа клупа повеќе ќе го бендиса он си знаеНе е лош Арбелоа ама не ми се верува да игра прв состав мислам дека ке дреми на клупа
Уште кога дозволи Барса да му истече договорот па дошло на ред да се каже кој го упропастил:pos2:aj belki tamu ke poigrae malku oti vo real ja nemase taa sreka,go upropastija
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/es/1202774790098/noticia/ComunicadoOficial/COMUNICADO_OFICIAL_2009-06-26_21:26:22.htmУште не е официјално. :pehar:![]()
Real Madrid CF and Manchester United have signed the definitive agreement for the transfer of Cristiano Ronaldo to the Spanish club on 1 July.
Real Madrid CF and Manchester United have signed the definitive agreement for the transfer of Cristiano Ronaldo to the Spanish club on 1 July.![]()