Ke si pocekate za superkup mozebi narednata godina.20.07.2009 Frendship match: <Shamrock Rovers - Real Madrid>
07.08.2009 Canada tour: <Toronto FC - Real Madrid>
09.08.2009 USA tour: <D.C. United - Real Madrid>
19.08.2009 B.Dortmund 100-year anniversary <Borussia Dortmund - Real Madrid>
25.08.2009 S.Bernabeu trophy: <Real Madrid - A.C. Milan>
Еве овие ке бидат првите натпревари за наредната сезона, без оние од Суперкупот на Шпанија против Барса.
Интересно ке е со Милан на 25ти августКака ке игра на Бернабе против поранешниот тим
Со Терор Билбао играат :smir:Па нели Барса освои Примера и Купот? Јас како шо знам у суперкупот играат со 2риот од Примера
Поубоо итака небеше од никаква корист... + тоа што промаши со Барса несакам ни да го видам !!Ни отиде Дрентето на позајмица
мн јак трофеј е жити свеТогаш доброНие ке си го освоиме Сантиаго Бернабе трофејот со Милан
За нас да...:pos2::pos2:мн јак трофеј е жити све
Ја мислам за плачење еНа видеово незнам дали да плачам или да се смеам, стварно! Па Дудек таков му мафта со раце измена измена овој се израдуе.
Маца мило ми е што конечно се помири со одењето на Кака:smir:Kaka is expected to be unveiled by Real Madrid next Tuesday in a presentation ceremony at the Santiago Bernabeu.
A huge party has been planned by the club and his number will also be presented.
Него почна и нашиов фан клуб да го посетува почесто . Да и даеме членска?Маца мило ми е што конечно се помири со одењето на Кака:smir: