Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
G

Gray Foxx

Гостин
Дали некој забележа ретардираниов ни наш коментатор коа рече дека Жо е позајмен од Манчестер Јунајтед, а не Сити. И после рече дека у 4 настапи дал 3 гола за Бразил и пази ради тоа Ферги го купил и го дал на позајмица во Евертон а очигледно е правилото кое кажува дека позајмен играч не смее да игра против клубот од кој е позајмен. Можно ли е до толку глупи луѓе да има во вселенава?

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.006
Поени од реакции
7.164
Дали некој забележа ретардираниов ни наш коментатор коа рече дека Жо е позајмен од Манчестер Јунајтед, а не Сити. И после рече дека у 4 настапи дал 3 гола за Бразил и пази ради тоа Ферги го купил и го дал на позајмица во Евертон а очигледно е правилото кое кажува дека позајмен играч не смее да игра против клубот од кој е позајмен. Можно ли е до толку глупи луѓе да има во вселенава?

:tapp:

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Е ова е ЈУНАЈТЕД! .............Гледате како веќе Валенсија полека станува стандарден по десната страна и слободно Нани може да смета дека таа позиција за него е завршена приказна. Со каква само сила се пробива, какви пасови има :vozbud:ама уште треба да поработи на шутот од далечина, премногу топки троши...................
Па не мора од секаде да шутира, постојат и асистенции во фудбалот. А кога ќе научи барем една топка да центрира, односно да не му ја изблокираат, тогаш ќе има повеќе корист од него :smir:

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Гледате како веќе Валенсија полека станува стандарден по десната страна и слободно Нани може да смета дека таа позиција за него е завршена приказна. .
Да,да само шо Нани игра на спротивната страна.

Овен одигра добро,штета шо не постигна гол.Со оглед дека е обезбеден пласманот натаму во ЛШ,добро би било Овен пак да почне од прва минута.

K

kaiser soze

Гостин
Поточно неинформирани анти-коментатори.Типот сигурно знаел најмногу пет тима од англиско првенство до почетокот на оваа сезона,ама заради професионалност во "коментирањето",морал оваа да ги научи сите.
Тресна уше некоја глупост типот,ама не ми текнува сеа што беше.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Поточно неинформирани анти-коментатори.Типот сигурно знаел најмногу пет тима од англиско првенство до почетокот на оваа сезона,ама заради професионалност во "коментирањето",морал оваа да ги научи сите.
Тресна уше некоја глупост типот,ама не ми текнува сеа што беше.
Кога Керик го даде голот, најпрво рече Флечер а потоа ќутеше како муле едно 30тина секунди за да види убаво, Керик ли е, Флечер ли е...:tapp:

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Кога Керик го даде голот, најпрво рече Флечер а потоа ќутеше како муле едно 30тина секунди за да види убаво, Керик ли е, Флечер ли е...:tapp:
Не се само глупостите, туку и не отепаа со долги реклами, или телопи на повеќе од половина екран. Ама тоа е, "не казнил господ" да трпиме од Сител. Јас претежно гледам на RTS2 но некогаш не сум во можност и ги трпам од Сител. Не само за голот на Флечер, туку повеќе пати "навторо" :) ги годеше играчите. :tapp:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.752
Поени од реакции
11.655
А кога за малку ќе речеше Сер Алекс Фелаини ? :pos:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Гледав делови само од натпреваров, ама бев убеден дека нема да има проблеми против Евертон кој е во очајна форма.

Флечер колку и да не сум го сакал никогаш мора да признаам дека последниве 2 години има страшен напредок во неговара игра и дури може да се каже дека дур беше повреден минатиов период како да фалеше во играта.

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Не се само глупостите, туку и не отепаа со долги реклами, или телопи на повеќе од половина екран. Ама тоа е, "не казнил господ" да трпиме од Сител. Јас претежно гледам на RTS2 но некогаш не сум во можност и ги трпам од Сител. Не само за голот на Флечер, туку повеќе пати "навторо" :) ги годеше играчите. :tapp:
Колку и да ги мразам А1,сепак преносот беше каде-каде подобар....
-А за утакмицава можам да кажам само пофални зборови за составот,не ја гледав цела,онака фрлав око привремено битно ги фанав сите 3 гола :) Одлична утакмица и резултат :)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Ајде ајде, убаво беше и помина супер - нека ни се множат победите :smir:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
видете на која страна моментално пишувате :pos2::pos2::pos2::pos2:

стварно сте ѓаволи :pos::pos::pos:

инаку честито победа, Евертон разочара сезонава, очигледно Лескот остави голема дупка и слобода во одбраната...и плус да се додате остуството на Невил и секако од поодамна Јагиелка и Артета...

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.951
Поени од реакции
11.788
очигледно е правилото кое кажува дека позајмен играч не смее да игра против клубот од кој е позајмен.
Коментаторите од Сител се вансериски...
А инаку во секој договор си има активна/неактивна клаузула која дозволува позајмениот играч дали може да игра или не против своите, да игра/не игра куп натпревари итн...FM :icon_lol:

btw што ти се деси бе брат, што си го ставил тој ќелешот на аватар? :/

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Неможам да не напишам пост на странава - 666 !!

Преголема е симболикава.....плус тоа да ги пофалам нашиве, денеска за заебаваа со Евертон....по 10000000 пат ! :)

Многу бевме подобри ,белким сфатија нашиве дека и од далеку треба да се шутира понекогаш...а не безвезе стално пиплаат до гол... ::kez:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom