~BlueBerry~
*I love my dreams*
- Член од
- 8 јануари 2008
- Мислења
- 1.101
- Поени од реакции
- 63
љуткичокИнаку каков го сакате повеќе, лут или благ?
љуткичокИнаку каков го сакате повеќе, лут или благ?
лепота,јас преферирам со црн леб:wink:Топол ајвар на кришка домашен леб со меки кори, и убаво масно сирење... најдобра комбинација
Џену... има ли име за болеста наречена ајваро јадење во гоолеми количини?
Мислам дека белиот е далеку подобар за со ајвар
Знам тоа.Ама кога станува збор за ајвар се прават исклучоцида белиот е повкусен,ама јас навикнав на црн а и поздрав е:wink:
Па појди и земи си го назад.Сигурно комшивката не си го понела со неами го зема комшивката ќумбето (Бог да ја прости ) и не ми го врати ... и сеа неам на шо да праам ајвар ,малиџано ,лутеница , кечап и разни домашни специјалитети
..не изгледа глупо заш нема бре место ...а и има голема разлика од домашно и од купечко...од домашно нема замена...инаку обожавам кога се прае ајвар..уу мн сакам д аљупим хих...сакам ајвааааааарМене ме изгледа глупо тоа масовно правење „зимница„ поготово во град.
Па кога ќе видам некој на кров на зграда како чади... ау, ми иде да ги фрлам од кров. Што ќе ви е толку ајвар бе луѓе? Па јебига, не живееме на Хималаите па да ни треба толкава залиха. Ако ти се пријаде некогаш ајварче, купи си од продавница - и готово! Нема ни да се исчадиш, ни да се измориш...