|Volkswagen|
Тастатурата е посилна од мечот!
- Член од
- 21 јули 2009
- Мислења
- 2.736
- Поени од реакции
- 906
Од викендов сум горд сопственик Nokia 5800 и според мое мислење е подобар (попрактичен за наши услови) од Iphone 3G.
eh da toa eАј ако можеш да ми кажеш како да ставам Lock Code. Ова е кога го отклучуваш телефонот, ќе ти побара код, така?
Najde tamu.?Фала на инфото, тамо немав проверено!
Колку пари е во припејд телефонов моментално? Планирам овие денови да купувам и овој ми е меѓу фаворититеОд викендов сум горд сопственик Nokia 5800 и според мое мислење е подобар (попрактичен за наши услови) од Iphone 3G.
Нешто дефинитивно има проблем.Aj kazete zosto ne saka da se konektira na gps go ostavam po pola sat i toa nadvor i pak nisto a prethodno si bese se ok.go imam najnoviot firmware 40.0.005
Ja od mobilara planiram da go kupam. Okolu 200 evra. Poeftino nemam najdenoКолку пари е во припејд телефонов моментално? Планирам овие денови да купувам и овој ми е меѓу фаворитите
Kade toa ???Ja od mobilara planiram da go kupam. Okolu 200 evra. Poeftino nemam najdeno
LedikomKade toa ???
Lele coek falaaa 1oo godini se obiduvam da go najdam toa nekese se dodeka ne procitav ova sea aa e sea na so sekoj ke mi cita poraki hahahahahahhaheh da toa e
ides prvo vo settings>phone>phone mgmt>security>Phone and Sim card> phone autolock(napravi na edna minuta) e voila..
P.S ako ne si go cepkal Lock Code-ot na Site nokii e 12345 no ako sakas da si go smenis idi kaj lock code i ke ti dade da smenis
jas iam takvo ako sakas ke ti go damm samo daj mi ti mene stapce jas go izgubiv a neam 2 nezz zaso neam 2 koa kupiv edno bese kaj da kupam kaj nas nekoj da ne znae i kolku pari seДа не го извадиле и тоа значи, ја кој земав доаѓаше.
Еве како изгледа без телефон.
No problemoo uzivajLele coek falaaa 1oo godini se obiduvam da go najdam toa nekese se dodeka ne procitav ova sea aa e sea na so sekoj ke mi cita poraki hahahahahahhah
Alfa Copy is deadNo problemoo uzivaj
A za vtorowo I jas koga go kupiv bese samo edno.. a ova ne ni go koristam
a za stapceto proveri po mobilarive mozda imaat a ako nemaat Alfa Copy mora da imaat oti se ovlasteni distibuteri za NOKIA.
stvarno.?Alfa Copy is dead
Probaj utre idi do bit pazar i imassЗадна капачка за телефонов може ли да ми најде некој?
Контактирајте ме на ПП ако има некој нешто, фала.