Колку е телефонов на претплата? и која тарифа?
http://rapidshare.com/files/353449352/Skype_S60_5_0_v_1_0_3.rar.html
Dali ti e haknat mobilniot.? Ako ti e ne zn zs a ako ne ti e hakni go pa nema da izleze expired certificateАј ако може програмчето AciteSMSLock по ПП да ми го прати некој..сигурен линк. Повеќе пати го имам симнувано и ми го дава ова: expired certificate
Програмот е за ставање лозинка на пораките и на сликите.
Најлесно чаре за expired certificate е да ја вратиш датата на телефонот неколку месеци или година назад и пак да пробаш да ја инсталирашDali ti e haknat mobilniot.? Ako ti e ne zn zs a ako ne ti e hakni go pa nema da izleze expired certificate
I na unsigned izleguva expired i so vrakanje na datata mozes da ja instaliras a.? Mozda za neso dr ne znam ali so ovie expired na 5800 ostariv viseНајлесно чаре за expired certificate е да ја вратиш датата на телефонот неколку месеци или година назад и пак да пробаш да ја инсталираш
Unsigned е друг муабет ... само сајнување на апликацијата или хак на телефонот може да поминеI na unsigned izleguva expired i so vrakanje na datata mozes da ja instaliras a.? Mozda za neso dr ne znam ali so ovie expired na 5800 ostariv vise
Onaa applikacia e unsigned so bara HelloOX t.e da bide haknat mobilniot..Unsigned е друг муабет ... само сајнување на апликацијата или хак на телефонот може да помине
Staj Lock Code na mobilniot i mirna glava nikoj nema da ti go cepne mob.Ја сменив датата и пак несака. Инаку само на оваа апликација ми прави така, сум инсталирал и други апликации и нема никаков проблем.
Друг начин да се заклучат пораките?
So nema 5800 ima bre brat idi do edna mobilara sproti life cafee kaj skulpturata so cistacot na konduri malce podolu zalepena za edna zlatara tamu mora da ima barem vidov na izlog deka imaДа не знае некој мобилара или било каква мобил-шоп whatever во Скопје што го продава овој модел? Прашав во VIP, One, и Т-mobile никаде нема, исто во неколку мобилари во ГТЦ се распрашував ама нема.
ps; ако знаете некој сајт за наши мобилари (пак во Скопје) пишете ги овде, фала однапред :smir: