Стигнат е N900 спреми ќеш и купуј го ... види го има и во приватни мобилари по 450-480, во импулс е поскап :helou:да ти ебам телефонот (иако многу го сакам) почна да ми мрзнее екранот значи сите тие митови за 5800 се вистинити дека тачот не е мнногу квалитетен,на пониска температура мрзнее.Затоа чим дојде N-900 кај нас го мењаам 5800
неделавааа :zlo:Стигнат е N900 спреми ќеш и купуј го ... види го има и во приватни мобилари по 450-480, во импулс е поскап :helou:
Имам еден приверзок, 8ГБ мемориска и едно стапче за екранот тоа што си стои на телефонот. Тоа е само..и ја го имам купено од т-мобиле, си идеше со него такво постоље и тие привезоци, две стапчиња за тачот и 8гб мемориската (немој да речеш дека и нејзе ја нема)
da vistina e deka mrzne ali sepak za tie pari bolje nema...да ти ебам телефонот (иако многу го сакам) почна да ми мрзнее екранот значи сите тие митови за 5800 се вистинити дека тачот не е мнногу квалитетен,на пониска температура мрзнее.Затоа чим дојде N-900 кај нас го мењаам 5800
како бе мрзнее не ве разбирам .во Полска бев пола Европа поминав на -20 ништо не приметив ,овде ви мрзнело на 5 степени ,не разбирам на кој начин мрзнее,а и каква мана може да му биде тоа на телефонот кога се тоа навистина тешки временски услови сепак,безразлика дали е екстремно ладно или топлоda vistina e deka mrzne ali sepak za tie pari bolje nema...
btw n900 vidov vo vip 30k mislam bese... ako imas kes ne mu ja misli
Edit poveli link http://www.vip.mk/cm/gsm_adv_2/index.php?phoneId=118
како бе мрзнее не ве разбирам .во Полска бев пола Европа поминав на -20 ништо не приметив ,овде ви мрзнело на 5 степени ,не разбирам на кој начин мрзнее,а и каква мана може да му биде тоа на телефонот кога се тоа навистина тешки временски услови сепак,безразлика дали е екстремно ладно или топло
иначе јас сум презадоволоен од телефонот ,за тие пари има и повеќе од доволни карактеристики
Ови мапите се супер ги симнав сите ,гпсот одлично работи ,без никаква интернет конекција ми покажуваше точно кај сум
Единствено нешто што ме мачи е тоа што пенкалцето не ми стои цврсто прикачено,почнува да се разлабавува
Инаку за интернет пребарувач ви го препорачувам http://www.skyfire.com/ сега искочи и за овој телефон,има вградено адобе флеш плејер и можете на пр да гледате ТВ на телефонот или некои клипови од неколку страни ,што со другите прелистувачи не е можно
Истиов проблем го имам и јас али еден другар ми кажа дека го решил со тоа што му капнал малку лепилце на капачето одвнатре ( поточно на правоаголното памукче )Единствено нешто што ме мачи е тоа што пенкалцето не ми стои цврсто прикачено,почнува да се разлабавува
Како ќе се продаваат нови пенкалца :smir:Истиов проблем го имам и јас али еден другар ми кажа дека го решил со тоа што му капнал малку лепилце на капачето одвнатре ( поточно на правоаголното памукче )
хехе и јас размислував на некој таков начин да го решам проблемот ,на лепак не ми текна :pos2:Истиов проблем го имам и јас али еден другар ми кажа дека го решил со тоа што му капнал малку лепилце на капачето одвнатре ( поточно на правоаголното памукче )
Јас бев на -5степени зимава со телефонот во џеб(фармерка). Јас смрзнав, темефонот не.да ти ебам телефонот (иако многу го сакам) почна да ми мрзнее екранот значи сите тие митови за 5800 се вистинити дека тачот не е мнногу квалитетен,на пониска температура мрзнее.Затоа чим дојде N-900 кај нас го мењаам 5800
Бев денес во Т-Мобалј, 100 кутии отворивме нема такво на кое стои телефонот. Да не продава некој тука такво?