Епа сликата автоматски се прилагодува на екранот, џабе да мењаш софтвер пак ќе биде исто.Значи станува збор за нокиа н95 сакам да ја ставам слика што сум ја сликал со камерата од телефонот како wallpaper , сликата кога ќе ја ставам како позадина е некако издолжена, иначе ставив нов софтвер и пак е исто.
што да направам сликата што ја ставам за позадина да биде иста со оргиналната?
Слегни си Nokia PC Suite и Nokia Software Updater поврзи го телефонот со компјутерот преку USB ќе го уклучиш Nokia Software Updater и ќе си слегне сам и ќе ги снима. Дај ми мсн ќе ти објаснам како што.Друштво не сум запознен баш најдобро...!
Имам Нокиа Ен73 и симнав најнов софтвер од интернет! Спакуван е во .rar фајл!
Откако ке го отпакувам како оде инсталацијата понатаму!
Помош добредојдена!
за што ти е флеш плеер?Imam sonyericssonK850i sakam da mu instaliram flash player.
od kaj da go simnam i koj e najdobar?
valjda... za da gleam flash videaза што ти е флеш плеер?
мене искрено ц702 ми е некако бољеЗдраво момци ке може малце помош? Другар ми се двоуми помеѓу Nokia 5310 x press music или Sony Ericsson C702.
Ваше мислење ги има некој ?
Како што читав на гсм арена сонито кочело ... повеке искуство некој ?
Мислиш дека може ? ... прашај ТУКАvaljda... za da gleam flash videa
Здраво момци ке може малце помош? Другар ми се двоуми помеѓу Nokia 5310 x press music или Sony Ericsson C702.
Ваше мислење ги има некој ?
Како што читав на гсм арена сонито кочело ... повеке искуство некој ?
Dali nekoj znae kako treba da se konektira Wi-Fi na nokoa 6301 i dali treba od opeatorot dozvola? Fala unapredНа оваа тема поставувајте ги вашите „проблематични“ прашања, а сите ние заедно ќе се потрудиме да најдеме решение за проблемот.