Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
3 декември 2008
Мислења
816
Поени од реакции
22
На т-мобајл сум,јас сакам интернет за месинџер,кој интернет да кажам да ми го стават бидејќи пред 1 месец во еден пост гледав имало 2 интернета кој е поефтин? и кои се тарифите?

Alek_rjk

Za prviot vpecatok nema vtora sansa
Член од
14 март 2006
Мислења
387
Поени од реакции
4
На т-мобајл сум,јас сакам интернет за месинџер,кој интернет да кажам да ми го стават бидејќи пред 1 месец во еден пост гледав имало 2 интернета кој е поефтин? и кои се тарифите?
види

Attachments

Lorddd

Титула - Лорд
Член од
18 март 2007
Мислења
1.067
Поени од реакции
53
Ако има некоја програмка за штимање на жици на гитара за Nokia 6288, нешто како Handdee програмата, само да може да се користи на овој телефон. А ако знаете случајно некоја програмичка таква за на компјутер, не срамете се да кажете :)

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
за ај фон има.
во секој случај малце офф-топик.

- знаеш дека е потешко штимањето жици преку ел. штимер или некое + помагало одколку преку слух?

Член од
8 март 2007
Мислења
15
Поени од реакции
0
Значи вака, се работи за Нокиа Е61i и има проблем со мрежата. Го носевме по бајаги сервиси како и во овластен ама никој не се нафаќа да го поправа. Дијагноза као нешто со матичната плоча некој изгубен контакт or smth... И рекоа дека требало да се стаи нова матична која кошта повеќе од самиот мобилен. Мислам дека се работи за минорен зафат па прашање до вас што имате мобилари, дали некој би се нафатил да го поправи и колку би коштало?

M

MIL

Гостин
Sakam da mi preporaca nekoj dali nokia 6500 slide e dobro telefonce i drugo imam sony ericson k810 sakam da zemam cosmofon brojce posto imaat 3G kako da instaliram skype na mobilniot dali treba da se obratam u cosmofon ili treba da simnuvam od net kako ode taaa procedura ako nekoj znae neka mi pise odnapred blagodaren

Biker_boy89

Driver
Член од
17 јануари 2009
Мислења
105
Поени од реакции
0
Sakam da mi preporaca nekoj dali nokia 6500 slide e dobro telefonce i drugo imam sony ericson k810 sakam da zemam cosmofon brojce posto imaat 3G kako da instaliram skype na mobilniot dali treba da se obratam u cosmofon ili treba da simnuvam od net kako ode taaa procedura ako nekoj znae neka mi pise odnapred blagodaren
Јас го имам телефонот и да ти кажам телефонот е добар има добра камера добар дизајн само голема мана му е со нема WiFi и симбиан.

асфалт

UNCENSORED
Член од
8 август 2005
Мислења
804
Поени од реакции
23
иам еден стар нокиа 3310, екстра е само слабо се слуша, дали можи да се смени микрофонот и кај можам да најдам?

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
иам еден стар нокиа 3310, екстра е само слабо се слуша, дали можи да се смени микрофонот и кај можам да најдам?
250 денари кај мене, алфа мобил - водњанска, бб.

Kajgana Shop

На врв Bottom