Што правите кога сте сами дома?

• Креатор на темата Креатор на темата Yo Blow
  • Време на започнување Време на започнување
Ужувам во Самотија.

Музика, ТВ, Компјутер (Кајгана), Некогаш ја полнам кадата и си уживам, Јадам се што ке ми падне пред рака, Изведувам фудбалски Финти со Тениско топче, Гледам некој филм, на Телефон некогаш, и за Крај да : Кога сум сам нонстоп сум Облечен во Шорцеви незнам зошо.

Сега сум сам.Ја викам комшиката..........:zlo:да ми помогне математика.

Па голем дел од времето сум сам ..

Музика , серии , девојка ми , друштвото

А и кога не сум сам голема е куќава па немам никакви проблем , цел спрат само за мене - салон , спална , вц , голема тераса , компјутер - буквално се ... + сеа баш деновиве иам мајстори по дома , надворешни скали за излез на тараса ми прават и уште една голема соба со директен влез + мало дворче на другата страна од куќава

Така да стварно немам проблеми :)

Си ги чистам собите,ќе погледам некој филм/серија/аниме,читам манга во пратња со соодветна музика......

ТВ одамна баталив.

Пуштам музика до даска и седам пред пц, најчесто. Иначе се дешава и да седнам некој филм да проглеам ако е досадно на нет, или викам некоја другарка на кафе па трачариме и си гледаме на кафе :) воглавно тоа е тоа ..

Кога сум сама дома:

1. се излежавам до кога сакам

2. правам јадење какво што сакам

3. одам во парк, некаде на кафе - релакс

4. чистам турбо се (прашина, садови, правосмукалка)

5. не заглавувам до доцна и не викам момчиња или пријатели - побитно ми е да излезам од дома - отколку да сум како во дувло

--- надополнето ---

Па голем дел од времето сум сам ..

Музика , серии , девојка ми , друштвото

А и кога не сум сам голема е куќава па немам никакви проблем , цел спрат само за мене - салон , спална , вц , голема тераса , компјутер - буквално се ... + сеа баш деновиве иам мајстори по дома , надворешни скали за излез на тараса ми прават и уште една голема соба со директен влез + мало дворче на другата страна од куќава

Така да стварно немам проблеми :)

Битно си го испофали станот

--- надополнето ---

Си купувам се што ми се јаде (калорична храна и junkfood претежно); се бањам 2 часа; пуштам гласно музика (за ова навистина немам прилика кога се сите дома, сите се бунат); се излежувам цело време или во пижами или во бањарка; ќе се јавам кај некого и 1 час ќе му/и правам муабет; шеткарам од соба во соба до 6 наутро - те на РС, те гледам ТВ, те лежам малку; ќе си напрам атмосфера ко во кафич :pos: 5 нескафиња, благо, муабетче на MSN, абе мерак! :vozbud: Не чистам ништо, не средувам ништо, како што ќе фрлам, така го оставам, насекаде кеси од чипсови, празни шишиња од сокови, садови up to the top :pos: Ама битно после се тип-топ средувам. Немам обичај да викам гости на журка, во вистинска смисла на зборот, туку така на неколку часа само :)

Паметен човек

Читам,или визуелизирам или евентуално правам пуканки или пржени компири со сос+ оригано...важно е времето да го испланирате.

Не бе , катастрофа ми е , во моментов е растурена цела куќа , баш срамота сеа сум со девојка ми и ... -.-

:/

Кога сум сам дома посакувам да сум со саканата Ииии пак се зезнем:wub:

Сам дома :vozbud:
Правам нешто за гнетење, додека читам некоја книга или си цртам нешто на пц.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom