Што правите кога сте сами дома?

• Креатор на темата Креатор на темата Yo Blow
  • Време на започнување Време на започнување
Концерт на Винамп праат Металика, РХЦП, Бон Џови, Ку(В)ин и остали слични на напишаните:)

Slusam Rolling Stones ili nekoj jazz ili pak dremam na facebook si praam majtap :D

Ne daj boze :) haahhahaha :P urlanje e shush bush zhurovi murovi e :P komsii urlaat cajkani na vrata i se ostalo :P hahaha

Гласната музика е стандард во овие моменти нема потреба да се спомнува. Освен тоа на раат си шетам по долна облека, ако имам вишок енергија играм, само коа сум сама пеам за да не ме избркаат од дома, некад сакам и да експериментирам у кујна. Ако сум сама повеќе денови и ми треба некој да сврзам муабет знам и да се расправам со телевизорот:kesa:

Ако е колоквиумска книгата во рака и фантазирам...ако не е музика, друштво, и сл.

Се опуштам на мој начин, но - во зависност од времето :) Ако е сончево или убаво на било каков начин, обично купувам лименка пиво и кашкавал или грицки, седнувам на интернет и пропратно слушам музика.
Доколку времето не е добро, исто-само без пиво.
Ова кажав за моментите кога сакам да сум сосема сам, а кога сум сам дома а сакам друштво, секако, вратата е отворена за сите кои сакаат да дојдат :)

Узмем мастурбирам еднаш царски. Онда узмем се истуширам со ладна вода,па узмем телефон и позовем цело друштво кај мене и нарачувам алкохолни супстанци и раствори и онда више не сум сам дома

Пуштам гласна музика, се дерам, урлам по дома, се туширам до бесвест (нема кој да ми се дере ајде излегувај ми се моча, се брзам за на работа и слични), мастурбирам и слични ствари :D

Најчесто слушам музика на цел глас, гледам некој хорор филм, мастурбирам, се оптегам по креветот, ја "растурам" гитарата, пишувам поезија или проза и то :D

Глеам порничи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom