Првата работа; пуштам гласно музика како повеќето тука. Потоа отварам сите врати да фати малку промаја (во лето ова); трчам по куќа. Често си купувам и Coca Cola од 2L, и такви срања па ги имам оставано низ собава моја... Потоа пуштам некоја онака добра музика како Drum'n'Bass; или Metal и рипам ко лудак да го тргнам целиот бес од мене... И тоа.
Друштво, друштво, друштво. И гоолема журка. Добро, се дешава и онака лајт кафе да се прави, ама почесто е она првото. Највеќе уживам кога сам по дома правам работи за егзистенција (готвење, чистење), мада што баба ми е повеќе таа што знае да зачисти. Така што се заклучува дека потполно сам не можам да бидам дома, but I can live with that.
Си зборувам гласно со самата себе, се опуштам со топла бања, шетам гола, пеам гласно, скокам на добар ритам, понекогаш уживам во самотијата..., понекогаш брзо ми здосадува, па преземам мерки
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.