буквално се излежувам, музика, нет,па може и филмче,ама ретко,но пред тоа ќе си се обезбедам со омилена храна,клуч на врата и не сум дома за никој:kesa:
Кога бев мала многу сакав да сум сама дома, во меѓувреме спремајќи изненадувања за моите кога ќе си дојдат . Сега не сакам да сум сама, најубаво ми е кога целото семејство е дома Никогаш не требало да чекам да сум сама за да слушам музика, да повикам многу пријатели или да се излежавам и ред др. слични работи. Имам супер комуникација со моите и кога не се дома ми е многу празно.
Заклучувам и си седнувам на компјутер и окапувам.Обично во тие моменти не ми е интересно ништо од тоа што го има готово за јадење во фрижидер и одма добивам идеја нешто сам да направам и така.Јадењето пред компјутер после музика си пуштам и кулирам.Пивце по можност...
Pa isto kako vo sekojdnevniot zivot...slusham muzika, gledam tv, sedam pred PC, moze da si napravam neshto ubavo za jadenje, moze so drugar da kulirame hhh, moze i zenska nekoja da si lupnam ako mi se pogodi vo toj moment
Уфф тогаш ми е најубаво се заклучена врата, спуштени веницијанерки и си се шетам по дома гола онака Слушам музика(најгласно што може) или па некогаш идат другарки/другари гледаме филм, пиеме, се глупираме до сабајле..
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.