MSN Messenger и се околу него

Статус
Затворена за нови мислења.

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Виктор немој едно врз друго само како симнуваш така да инсталираш туку преку Control Panel/Add or remove programs најди го Windows Live Messenger и акни му remove и после тоа јово наново инсталирај ја пак бетата
Мора да работи

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.558
Поени од реакции
2.760
ozbilno Viktore ti sto si siminjal i brisel tamu ne znam kolku verzii od ova windows live messengerot moralo nesto da se zaebe insaliraj pak od pocetok ubavo ti pisa Vlatko drugarot mora da raboti i kaj tebe nadam se ke ti uspee ovoj pat:)

viktordojran

пссwd
Член од
11 септември 2007
Мислења
351
Поени од реакции
31
drugar pa od tamo ja brism mu davam remuve i plus baram nis searse dali ima nesto ostanato.ne biva pak ja simnav instalirav ne saka.a na stariot msn mialam na onoj naj stariot windows mesanger raboti nekoe vreme i se isklucuva.ne znam so e rabotata.ako treba da pravam format kade da vidam kako se pravi toa.ke go formatiram pa ke vidam kako ke e.plus jas se mislam da ne mu preci nekoja druga progarma od kom pa dfa ne moze da ukl kam.ama ti vikam na skeyp si raboti super kam.se e ok tamo.kam e dobra nesto ili programata e ili kom.

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
а камерата инсталирана ли ти е?

viktordojran

пссwd
Член од
11 септември 2007
Мислења
351
Поени од реакции
31
da be drugar na skeyp raboti.ako misles na opcitee na msn namesteno mi e se ok.drugo ne znam ako ima nekoi drugi opcii kazi mi ama preko msn na audi and video setap namesteno e/.

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
a od kaj znaes deka ti e namesteno kako sto treba ?
vidi google sto ke kaze...

LoveAshlee

I dont have a plan..thats the point
Член од
27 мај 2007
Мислења
475
Поени од реакции
2
Јас го симнав она Discovery и сеа има опција да се појави во поп уп прозорчто кога некој ќе се sign in . Ама тоа ми го дава само кога контактот ќе е онлине , а не appear offline . Ај ако знае некој поопширно и точно нека каже :) Многу контакти ја имаат таа опција да гледаат кој се крие на Appear Offline ама не кажуваат у п.м :) поздраФ .

viktordojran

пссwd
Член од
11 септември 2007
Мислења
351
Поени од реакции
31
drughar tamo ne vidov nisto so moze da e korisno za msn.i nema ni krakovo ni nisto vo vrska so msn.ne zam so e rabotata,de kazete koj znae kako da mu naprvam format na kom.poz

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Имам проблем со месинџерот, помагајте!
Ми пуштаат камера, ама не гледам ништо. Си стои онака. Ни слика ни ништо. И никого не можам да гледам на камера.
Чачкав по опциите, ама ако знае некој како можам да ја оправам работата, нека каже. Да не лутам многу.
верувајте ми инсталирајте ја верзијата у линкот scarface34 што го пушти работи и камера и се живо мене и на изглед ми се свиѓа повеќе 8,5 бета,инаку со 8,1 нема шанси да проработи камерата и слично срање е ептен пропусти има,после цела недела сега сум мирен со мсн откако ја инсталирав бетата денес
Така некако треба да е, функционира целосно само 8.5 бета. Ако и со тоа не ви е се` како што треба, пробајте пред да инсталирате MSN на инсталирате WindowsInstaller-KB893803-v2-x86, па после тоа од почеток месинџерот. Барем кај мене, само вака инсталирано едно по едно, ја даде добитната комбинација.:pipi:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Влегуваш во ДОС.
формат це две точки

Јес
Јес

Јес

:) Гледаш... лесно е

viktordojran

пссwd
Член од
11 септември 2007
Мислења
351
Поени од реакции
31
Така некако треба да е, функционира целосно само 8.5 бета. Ако и со тоа не ви е се` како што треба, пробајте пред да инсталирате MSN на инсталирате WindowsInstaller-KB893803-v2-x86, па после тоа од почеток месинџерот. Барем кај мене, само вака инсталирано едно по едно, ја даде добитната комбинација.:pipi:

a drugar kade go najde toaWindowsInstaller-KB893803-v2-x86.pa da go instaliram.pred msn.da probam i taka.sega ke ja izbrisma pak msn betata.i kaj da go najdam toa.de pomogni malko poveke ako sakas.fala

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
a drugar kade go najde toaWindowsInstaller-KB893803-v2-x86.pa da go instaliram.pred msn.da probam i taka.sega ke ja izbrisma pak msn betata.i kaj da go najdam toa.de pomogni malko poveke ako sakas.fala
Сигурно не во трафика за цигари. Копирај го на Google и симни го од некоја од страните што ќе ти ги даде. Пример од тука http://www.softwarepatch.com/windows/wininstallnt.html .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom