MSN Messenger и се околу него

Статус
Затворена за нови мислења.

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.558
Поени од реакции
2.760
ne be druze deka si glup toa bese cisto na sala milo mi e sto ti pomognav
pozdrav druze:)

viktordojran

пссwd
Член од
11 септември 2007
Мислења
351
Поени од реакции
31
drugar ako ja opravis na anglski da raboti i kam i zvuk kazi koja verzija kako so si ja simnal.oti ovaa mojata nikako da bide.fala poz

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Имам проблем со месинџерот, помагајте!
Ми пуштаат камера, ама не гледам ништо. Си стои онака. Ни слика ни ништо. И никого не можам да гледам на камера.
Чачкав по опциите, ама ако знае некој како можам да ја оправам работата, нека каже. Да не лутам многу.

Mr.Deni

Член од
4 мај 2007
Мислења
3.558
Поени од реакции
2.760
zasega nema spas mi puknaa ocite barajki nesto na google problemi so videoto ne be za ziva glava nisto da pomogne dali e ista verzija dali se razlicni verzii isto ti se faka problemi ima kolku sakas mnogu razocaruvacki ova od Microsoft:(

vlatkolik

Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
верувајте ми инсталирајте ја верзијата у линкот scarface34 што го пушти работи и камера и се живо мене и на изглед ми се свиѓа повеќе 8,5 бета,инаку со 8,1 нема шанси да проработи камерата и слично срање е ептен пропусти има,после цела недела сега сум мирен со мсн откако ја инсталирав бетата денес

Mr.Deni

Член од
4 мај 2007
Мислења
3.558
Поени од реакции
2.760
sakas da kazes brat deka linkot sto ti go dadov raboti super ajde ke cekam i drugi mislenja ali bas mi e milo sto kaj tebe raboti pozdrav:)

vlatkolik

Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
да бе бато работи се тоталка супер обострана камера обостран звук и некако е полична бетата (мене ми е по лична :pos: )

Mr.Deni

Член од
4 мај 2007
Мислења
3.558
Поени од реакции
2.760
sto ne probav ne sakase a preku mojot link sto go dadov gore sega super raboti ajde de svati go toa odgovorot ti e pred oci a ne go koristis glupava rabota na site preporacuvam simnete go toj msn super raboti fala za sovetot vlatkolik pozdrav druze

viktordojran

пссwd
Член од
11 септември 2007
Мислења
351
Поени од реакции
31
abe decki go simnav pak isto ne raboti kam a audioto e dobro.ali kam nejke.samo da vi kazam ne instalirav se so dava oni stikliraniite gi otstiklirav i samo msn live mesanger go instalirav ama pak isto ne raboti ni beta ni nikoja ne z nam so im e problemot.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
ај форматирај го компјутерот и сними наново 8.5 бета :)

viktordojran

пссwd
Член од
11 септември 2007
Мислења
351
Поени од реакции
31
ejj ne znam kako da go formatiram da znam ke formaatiram.emi ako e za formatiranje kom nema ni na skeyp da raboti kam a na skeyp mi rab.ne znam so e prob.ili kazete kako da formatiram sega ke go sredam odma neka e do toa samo.poz

Mr.Deni

Член од
4 мај 2007
Мислења
3.558
Поени од реакции
2.760
Viktore druze go preporacav ovoj link i na mn drugi drugari i kaj niv se pokaza super se kamera audio ama bas se da ne go urocam mislam nema vrska toa bas ubavo sto ne si gi odbral tie stikliranite i taka ne trebaat probaj se izbrisi vo vrska so windows live od pc ama bas se da ne ostane nekoj registar mislam formatot nema da ti pomogne za ova deka se drugo ti raboti ok slucajno da ne go imas windows service pack 1 a treba da ja stavis 2 probaj so nekoj od ovie raboti iskreno sega ne znam sto moze da mu bide na ova tvoeto?

viktordojran

пссwd
Член од
11 септември 2007
Мислења
351
Поени од реакции
31
imam servis pack 2.sega ke probam da izbrisam se i od novo da go instaliram mesnagerot.pa ke vidam so ke bide.fala

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom