битни ти се смајлите или да функционира како што треба МСН,и плус имаш на претходната страна еден линк штранга постави за смајлиња има топ сликициќе го спуштим ама ќе изгубим мн. смајли ... и др. работи...
ова не ми се случило до сега,а и стварно незнам што е,да не си закачил некое вирусче?!незнам дали сте одговориле на ова ама еве....
го имам новиот MSN и ме зеза од време на време ми се дисконектирува и ми вика дека не сум се логирал, обично пред да пратам порака.....незнам што е ова, ама ме нервира ептен.
Исто и пола ствари што ми ги праќаат како сликички ја не ги примам и поише од 90% од зборовите не ги разбирам т.е. празно се појавува.
знам дека сум Bot ама тоа е, незнам што е проблемот (изгледа јас)
поздрав
Ова првпат го слушам да се појави на новиот месенџер чудно ај пробај избриши и пак инсталирај и јас пробав кај мене сега се исклучив пак се вклучувам ми вика дека е излезена некоја нова верзија ама не да морам да ја инсталирам пробај избриши и пак инсталирај.ПоздравГо инсталирав МСН 8.2 бета2 и kода идам Sign In ми се појавуе следното:
A newer version is available. You must install the newer version in irder to contunue...???
Како што рече Влатколик ова е невозможно да се случува со новата 8.5 верзија нема некое решение како што гледам дека само кај тебе ова се случува ако има некој друг да се пожали како тебе значи почнуваат пак да заебаваат овие од микрософт једино решение за сега да користиш мсн чим ништо не помага земи си програмот trillian од таму да влезеш или ако сакаш користи си msn web messenger од таму да влегуваш на мсн додека не ти се реши проблемот.Поздравго инсталирав пак и пак исто
A newer version is available. You must install the newer version in irder to contunue. Would you like to do this now ?
Yes - No
ако притиснам ЈЕС се ми се враќа старата верзија ако притиснам НО ништо .... ???