MSN Messenger и се околу него

Статус
Затворена за нови мислења.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.557
Поени од реакции
5.550
ќе го спуштим ама ќе изгубим мн. смајли ... и др. работи...

Kajk

- нема лабаво -
Член од
10 март 2006
Мислења
512
Поени од реакции
1
незнам дали сте одговориле на ова ама еве....

го имам новиот MSN и ме зеза од време на време ми се дисконектирува и ми вика дека не сум се логирал, обично пред да пратам порака.....незнам што е ова, ама ме нервира ептен.

Исто и пола ствари што ми ги праќаат како сликички ја не ги примам и поише од 90% од зборовите не ги разбирам т.е. празно се појавува.

знам дека сум Bot ама тоа е, незнам што е проблемот (изгледа јас):toe:

поздрав

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
ќе го спуштим ама ќе изгубим мн. смајли ... и др. работи...
битни ти се смајлите или да функционира како што треба МСН,и плус имаш на претходната страна еден линк штранга постави за смајлиња има топ сликици
незнам дали сте одговориле на ова ама еве....

го имам новиот MSN и ме зеза од време на време ми се дисконектирува и ми вика дека не сум се логирал, обично пред да пратам порака.....незнам што е ова, ама ме нервира ептен.

Исто и пола ствари што ми ги праќаат како сликички ја не ги примам и поише од 90% од зборовите не ги разбирам т.е. празно се појавува.

знам дека сум Bot ама тоа е, незнам што е проблемот (изгледа јас):toe:

поздрав
ова не ми се случило до сега,а и стварно незнам што е,да не си закачил некое вирусче?!
пробај да анинсталираш и пак од почеток инстал :wink:

Kajk

- нема лабаво -
Член од
10 март 2006
Мислења
512
Поени од реакции
1
абе пробав све, го анинсталирав 100000 пати и пак ме зеза. а за вирус неам фатено, редовно проверувам. којзнае. а
ко некој има идеја што би можело да биде или да знае некое решение нека пише.
поздрав

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.558
Поени од реакции
2.760
Друже гледај од овде симни го програмот дека сите што го симнале од тука кај нив работи супер http://windows-live-messenger.en.softonic.com/
би требало да работи.Поздрав

Плус не мора да е вирус провери си да немаш некој спајвер или тројан со Ad-ware 2007 и со spybot- search&destroy може и тоа да е.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.557
Поени од реакции
5.550
Го инсталирав МСН 8.2 бета2 и kода идам Sign In ми се појавуе следното:

A newer version is available. You must install the newer version in irder to contunue...???

Mr.Deni

Член од
4 мај 2007
Мислења
3.558
Поени од реакции
2.760
Го инсталирав МСН 8.2 бета2 и kода идам Sign In ми се појавуе следното:

A newer version is available. You must install the newer version in irder to contunue...???
Ова првпат го слушам да се појави на новиот месенџер чудно ај пробај избриши и пак инсталирај и јас пробав кај мене сега се исклучив пак се вклучувам ми вика дека е излезена некоја нова верзија ама не да морам да ја инсталирам пробај избриши и пак инсталирај.Поздрав

vlatkolik

Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
немогуче ова кај мене откако ќе се уклучам има прозорче за ако сакам да инсталирам нова верзија
„Want the lates version of Messenger?It is ready to be instaled!“
а не како претходно што беше!

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.557
Поени од реакции
5.550
го инсталирав пак и пак исто

A newer version is available. You must install the newer version in irder to contunue. Would you like to do this now ?
Yes - No

ако притиснам ЈЕС се ми се враќа старата верзија ако притиснам НО ништо .... ???

vlatkolik

Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
ова се случуваше со старите 7 бараше да се инсталира најновата верзија но прв пат слушам да и за бетата го прави проблемот,јас ја имам бетата и нема никаков проблем.....пу пу да не го урочам :pos:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.557
Поени од реакции
5.550
кажите некој друг МСН каде што може кам. ама да не заебава :)

Mr.Deni

Член од
4 мај 2007
Мислења
3.558
Поени од реакции
2.760
го инсталирав пак и пак исто

A newer version is available. You must install the newer version in irder to contunue. Would you like to do this now ?
Yes - No

ако притиснам ЈЕС се ми се враќа старата верзија ако притиснам НО ништо .... ???

Како што рече Влатколик ова е невозможно да се случува со новата 8.5 верзија нема некое решение како што гледам дека само кај тебе ова се случува ако има некој друг да се пожали како тебе значи почнуваат пак да заебаваат овие од микрософт једино решение за сега да користиш мсн чим ништо не помага земи си програмот trillian од таму да влезеш или ако сакаш користи си msn web messenger од таму да влегуваш на мсн додека не ти се реши проблемот.Поздрав

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.557
Поени од реакции
5.550
идев на ЈЕС сеа сум пак на стариот

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
МСН 8.2 бета2

ова не е БЕТА ова е крајна верзија од 8.5 o.0

E

Elipsis

Гостин
MSN

Dali nekoj znae kako da se trgna tia smajlinjata ili kako se vikaa so se pojavua namesto tekst zosto brat mi nastael takvi i treba eden saat da citam edna recenica znae nekoj?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom