MSN Messenger и се околу него

Статус
Затворена за нови мислења.

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
a drugar kade go najde toaWindowsInstaller-KB893803-v2-x86.pa da go instaliram.pred msn.da probam i taka.sega ke ja izbrisma pak msn betata.i kaj da go najdam toa.de pomogni malko poveke ako sakas.fala
она е другарка не е другар :pipi:
гуглај :icon_lol:
a kade e toa dos kade da go najdam.i samo da ti kazam nemam nikakvo cd za kom.nemoij posle da treba cd ili slicno nesto za da raboti pak.
еј не чепкај кај шо не се разбираш,ти треба цд за да го преинсталираш оперативниот систем,а гарант немаш така да не пробувај да форматираш пс пошто не е до формат

vlatkolik

Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
добро бе што е проблемот сега,имаш на предходните страни еден куп објаснувања,имаш и Дивне ти даде линк од Windows Instaler иди симни пробај ако нејќе и така еби му мајката проблемот е до мсн-то а не до твојот пс :jaj:

vlatkolik

Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
и после инсталирај си МСН и пробај дали работи камерата и звукот и слични ствари,и ако не работи и тогаш еве еден мој совет што на никого не сум го кажал само тебе тајно:
-исклучи све што имаш уклучено апликации и интернет
-start/turn off computer/shut down
-одштекај го мониторот од кукиште,одштекај го кукиштето и мониторот од струја
-под една мишка куќиштето под друга мониторот
-и на крај низ прозор и двете
-они тебе,мамата нивна

:pipi:

сори фор Д офф топик,на врв на јазик ми стоеше :icon_lol:

viktordojran

пссwd
Член од
11 септември 2007
Мислења
351
Поени од реакции
31
drugar izvini ako sum te iznerviral ama samo oste ova da te prasam otkako ggo instalirav ovoj link sega da go brisam msn so go imam beta 8.5 i od novo da go instaliram taka li?

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
drugar izvini ako sum te iznerviral ama samo oste ova da te prasam otkako ggo instalirav ovoj link sega da go brisam msn so go imam beta 8.5 i od novo da go instaliram taka li?
За најсигурно да. Избриши го, рестартирај еднаш и инсталирај го пак.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.605
Поени од реакции
13.303
зошто не можам да гледам камера со верзијата 8.1 ?
и зошто кога снимам постара верзија како 7.5 кога уклучувам ми вели МОРА да се сними најновата верзија за да се уклучите ... а ако стегнам no се враќа назад ... значи не сакам да ја користам најновата верзија но ОБВРЗАН СУМ !!! фала однапред ...

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
и зошто кога снимам постара верзија како 7.5 кога уклучувам ми вели МОРА да се сними најновата верзија за да се уклучите ... а ако стегнам no се враќа назад ... значи не сакам да ја користам најновата верзија но ОБВРЗАН СУМ !!! фала однапред ...
OMFG !!!

3 страни за тоа се прави муабет

пролистај наназад на темава ваљда ќе сватиш :tapp:

А да и ако не сакаш нов mesenger користи го windows mesenger

hunt

My compurer / c / program files / mesenger

муфла

параноид чикн килер
Член од
23 јануари 2005
Мислења
5
Поени од реакции
0
Незнам дали е одговорено ова на претходните страни(нов сум, а и ме мрзеше да читам хаха), но...

Ќе влезиш во хотмаил акаунтот и во Опции смени држава. Стави пример: Јунајтед Стејтс, Алабама со зип код 35762 :)

Јас на тие што им сменав им функционира ;)

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.557
Поени од реакции
5.550
имам МСН 8.0 ама некој кога ќе пушти кам... неможем да го гледам седи loading... цело време ако знае некој како да напрем ... ?

vlatkolik

Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
имам МСН 8.0 ама некој кога ќе пушти кам... неможем да го гледам седи loading... цело време ако знае некој како да напрем ... ?
прочитај неколку страни наназад има се убаво објаснето,само МСН бета ти е спас за таа работа!:wink:

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.558
Поени од реакции
2.760
Друже многу беше актуелно ова твое прашање симни го новиот МСН 8.5 бета2 кај сите нас работи камерата па ке треба и кај тебе.Поздрав

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom