MSN Messenger и се околу него

Статус
Затворена за нови мислења.

Janev

2.856
Поени од реакции
58
вчера го форматирав компјутерот.. инсталирам мсн, и сеа ако некој слуша песна ако кликнам на песната на ми се отвара линк?!?!?!????........ порано не ми беше така пред да го форматирам...

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Врска немам и јас за тоа, досега никој не се пожалил на тоа а и не ми се лучило, сигурно имаш улучено некоја опција.

Mind In Motion

Smirking Revenge
Член од
29 мај 2007
Мислења
816
Поени од реакции
46
вчера го форматирав компјутерот.. инсталирам мсн, и сеа ако некој слуша песна ако кликнам на песната на ми се отвара линк?!?!?!????........ порано не ми беше така пред да го форматирам...

Downloadiraj A-Patch мислам дека има таква опција Disable Links in Personal Audio Messages..

Brutal

Enemy Of God
Член од
27 март 2007
Мислења
168
Поени од реакции
3
Дали можам да ја гледам ИП адресата на накој од контактите?
Da можеш,ќе побараш некој да ти прати фајл(јузерот на кој сакаш да му го видиш ИП-то) и ќе отвориш команд промпт и ќе пишеш netstat мислам дека беше..Пробај да ја препознаеш ип адреста,би требало да содржи МСН нешо во хостот..

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
The following message could not be delivered to all recipients

ПОМАГАЈТЕЕЕЕ.

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Обично оваа порака ми се јавува кога ми е слаб нетот, и MSN-то едвај се држи на нет, и неможе пораките да ги прати до останатите контакти со кој комуницирам.
Има моменти кога брзината на нетот варира, па поради тоа се јавува ова. :)

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.262
Сакам да ја научам финтата за !imitate, ја знае некој?

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
ја има со Discovery, samo pisis !autoion i toa e hehe :)

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Поентата е на кој регион си поставен. Доколку ги имаш оние како јазичиња од лево на контактите со некој интересни и шарени икончиња, прикачен си на некој европски сервер (пр. Франција, Германија итн) тогаш кога некој слуша музика името на песната е линкувано до нешто непамтам до што.

Е сеа, имаш два начина да го средиш, едното е пач. А другот да си смениш во преференс дека си од Македонија. Али мора преку мејл. :)

Позз и кажи што си направил :helou:

The following message could not be delivered to all recipients

ПОМАГАЈТЕЕЕЕ.
Еј заборајв тебе да ти пишам. Што толку хитно, дудлаш? :)

Пер или е офлајн контактот, или имаш проблеми со мрежата. Или двајцата сте под Appear Offline. 17 нема :helou:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
. Пер или е офлајн контактот, или имаш проблеми со мрежата. Или двајцата сте под Appear Offline. 17 нема :helou:
Gee...thanks mr.wiseguy :)

Море, мислиш дек сум глуп? Мислев печ нешо ќе дајш, да не е баг некој.... Помошва шо ми ја даде е ко да ми речиш "види во опшнс, сигурно имат".

:) Сепак, фала зен мастеру. СОБД 4-евр.

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Секогаш кога сурфам ноќе кај 3-4 сабајле ми се дешава тоа со не-стигањет-на-пораките. И други делови од денот али тогаш хронично. Пробувај да се прелогираш неколку пати по ред. :P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom