MSN Messenger и се околу него

Статус
Затворена за нови мислења.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
И мене истото ме интересира, wicket ако можеш пиши овде или по пп објасни ми. :)

Tomba

Be yourself.. Dont be someone else
Член од
16 јуни 2007
Мислења
134
Поени од реакции
1
Може некој убаво да ми објасни зашто неможам да ставам gif. слика на мсн на местото на Contact Card... и што треба да направам за да ми успее??Ве Молам одговорете...

Janev

2.856
Поени од реакции
58
Може некој убаво да ми објасни зашто неможам да ставам gif. слика на мсн на местото на Contact Card... и што треба да направам за да ми успее??Ве Молам одговорете...
обиди се повеќе пати да ја ставаш

Tomba

Член од
16 јуни 2007
Мислења
134
Поени од реакции
1
не бе нејќе...тоа ништо не мења...стварно незнам што да правам... ај нека каже некој !!!

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
пробај да инсталлираш некој друг мсн е сега незнам како идат со бројки и кој е најнов но побарај мислам со 7 неможе гиф формат пробај со некој од 8 па нагоре

Tomba

Член од
16 јуни 2007
Мислења
134
Поени од реакции
1
Фала ... ке пробам на тој начин... а ако некој друг знае точно како треба нека пише...

Член од
15 февруари 2007
Мислења
7
Поени од реакции
0
луѓе ај нека објасни некој поточно како можи да се види кој те блокирал пошто овие предходниве ги пробав и не работат. дава само кој те има избришано и кој воопшто не те прифатил

Член од
7 мај 2007
Мислења
169
Поени од реакции
119
Ke ides na www.meebo.com i tamu ke si se logiras i ako sakas da vidis koj te blokiral ke ides so strelkata na toj kontakt i ke pricekas malce i ke dobies informacii za toj kontakt vo koi spagja i toa dali te ima blokirano. pozdrav

Член од
15 февруари 2007
Мислења
7
Поени од реакции
0
вака дава информации само за онлајн контакти.

ForFokSake

The Only Thing To Fear Is Running Out Of BEER !
Член од
26 јануари 2007
Мислења
429
Поени од реакции
0
daj neshto ako znae nekoj msn hackovi - contact webcam hacker, spy, i takvi sranja daj neka prati po pp mn e shema toa.ajt fala

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
едно прашање до сите вас ...

сеа ќе стаам ја неколку контакти во еден разговор ... и можам ли да кикнам некој после од тој разговор ?

Brutal

Enemy Of God
Член од
27 март 2007
Мислења
168
Поени од реакции
3
неможеш..Освен ако сите не го напуштите разговорот и он да остане сам со некој .. Иначе за тој шо бара хакови..незнам зашо луѓево се глупираат со тоа..такви работи се полни со тројанци/бекдор/вируси и слично,а не ни работат..

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
190
Дали можам да ја гледам ИП адресата на накој од контактите?

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Дали можам да ја гледам ИП адресата на накој од контактите?
прочитај неколку страни понапред разлистај мислам дека овој проблем е објаснет :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom