MSN Messenger и се околу него

Статус
Затворена за нови мислења.

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Gee...thanks mr.wiseguy :)

Море, мислиш дек сум глуп? Мислев печ нешо ќе дајш, да не е баг некој.... Помошва шо ми ја даде е ко да ми речиш "види во опшнс, сигурно имат".

:) Сепак, фала зен мастеру. СОБД 4-евр.
Да не беше немаше да пишиш тука него ќе сурфнеше и немаше да ти има проблем Море :helou:

А ко што знам јас пачлиња и заебанции на форумов неможе не давам тука ако ти треба нешо пиши на МСН.

И да имам пач :smir:

Ништо.

tiffany

Тифаниум
Член од
20 мај 2007
Мислења
742
Поени од реакции
13
Луѓе ми се мрдна мсн-от.Прифатив по грешка документ без да прочитам што е,и сега мсн-ов побудалува.Сам си отвара прозори,сам си праќа документи кои не се мои.Го активирвав авастот,најде тројан и мислев готово.Па дури и го избришав мсн-от,инасталирав нов и сега пак так ми прави,ќе побудалаааамммм.:tapp:

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
И јас имам проблемче со мсн-от. Не можам да праќам handwritten messages, ми вика дека е потребен софтвер за да ми работи опцијата, инсталирав некој плаг-ин ли е не знам што е, и пак нејќе.:(

Чаре?:(

N

NeMiRnA

Гостин
Последниве неколку дена ми се случува тоа,ништо посебно не ме спаси освен restart na pc-to.Moже ќе ти помогне,незнам.

Mind In Motion

Smirking Revenge
Член од
29 мај 2007
Мислења
816
Поени од реакции
46
И јас имам проблемче со мсн-от. Не можам да праќам handwritten messages, ми вика дека е потребен софтвер за да ми работи опцијата, инсталирав некој плаг-ин ли е не знам што е, и пак нејќе.:(

Чаре?:(
инсталирај Flash player (мислам дека треба) и Microsoft Journal Viewer

Пиши дали е се ок..:smir:

Скулгрл

Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
инсталирај Flash player (мислам дека треба) и Microsoft Journal Viewer

Пиши дали е се ок..:smir:
Инсталирав се што требаше, ама јас и мојата експертиза го поебавме цел месинџер. Сеа си ќутам си траам на една скапаница од Windows messenger, дур не се смилува некој да ми го инсталира Live-от.:)

Кртот

Лоботомичар
Член од
19 април 2007
Мислења
653
Поени од реакции
23
де бре!

Инсталирав се што требаше, ама јас и мојата експертиза го поебавме цел месинџер. Сеа си ќутам си траам на една скапаница од Windows messenger, дур не се смилува некој да ми го инсталира Live-от.:)
Де бре не е тешко! Ако сакаш ќе ти најдам линкови за даунлоад ама незнам дали ќе се снајдеш!?

Скулгрл

Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Де бре не е тешко! Ако сакаш ќе ти најдам линкови за даунлоад ама незнам дали ќе се снајдеш!?
Некој фајл msgres.dll ми прави проблеми, не можам да инсталирам ништо. Пробав да го избришам фајлот, нејќе.

Кртот

Лоботомичар
Член од
19 април 2007
Мислења
653
Поени од реакции
23
Некој фајл msgres.dll ми прави проблеми, не можам да инсталирам ништо. Пробав да го избришам фајлот, нејќе.
Хммм...:raz: Ма нејќам да те разочарам,ама мислам дека треба да му спремиш формат:icon_roll друго чаре незнам! Ако се снајдеш кажи ќе ти дадам линкови за даунлоад заштитени и квалитетни!

ALKAP0NE

Veni Vidi Vici
Член од
6 август 2007
Мислења
47
Поени од реакции
0
0x81000370 Erorr ( HELP ) !

0x81000370 error kako da go popravam ovaj Msn problem dali znae nekoj ? ??

Smasher

Професионален молер
Член од
27 јуни 2007
Мислења
811
Поени од реакции
9
Ми требаат повеќе информации, што интернет користиш што мсн имаш каква е состојбата на твојата конекција и тн.

ALKAP0NE

Veni Vidi Vici
Член од
6 август 2007
Мислења
47
Поени од реакции
0
Ми требаат повеќе информации, што интернет користиш што мсн имаш каква е состојбата на твојата конекција и тн.
pa vaka koristam msn 6.2, Max ADSL novata 100gb ja koristam,inace konekcijata e super,Windows 98-ka imam.., internet explorer 5.00.2614.3500 version...dr. so te interesira?

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
вака сега пред малку нејќеше да ми се уклучи мсн,ми се појавуваше некој прозорец каде вика дека додека не ја симнам најновата верзија неможе да се логирам,и со опции дали сакам да почнам со симнувањето или не,и ја симнав немам појма која е,е сега покрај тоа што се живо ми се имаше изместено,не работи ни камерата,ни сака да се вклучи мојата т.е пушта сигнал ама не дава слика т.е она пунењето го врти цело време а исто и обратно неможам да примам слика т.е прифаќам кам али недава слика
Чаре?!?!
(го избришав,новиот го инсталирав стариот мсн и јово на ново истата приказна пак неможе да се логира-значи само најнов-ебате технологија)

schtranga

Кратовчанче
Член од
7 август 2005
Мислења
1.295
Поени од реакции
18
i kaj mene isto taka, samo sto uste ne sum ja prifatila novata verzija , a nemozam da se logiram bez da ja prifatam :( sranje

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.404
Поени од реакции
25.269
Ми треба плугинче за да можам да напрам turn on what you are listening ама за winamp. Ај некој по пп нека ми прати линк за даунлоад.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom