MSN Messenger и се околу него

Статус
Затворена за нови мислења.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.558
Поени од реакции
2.760
kaj site pravi taka mora da se prifati novata verzija probav brisi pak instaliraj neke za ziva glava sega sum so ovoj nov 8.1 ne e los ali podobar bese 7.5 pozdrav

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Ах чичко Бил Гејтс ќе го тужиме, со сила ни го наметнува Windows Live Messenger 8.1, а кај мене 8.1 ми сецка одвреме на време.
Па не дај боже кога ќе го популаризира Windows Live Messenger 8.5 и тој да ни го наметне на сила, во спротивно да не можеме постари верзии да користиме, а 8.5 на SP2 работи само, а ја неам SP2 t.e. не ставам SP2 пошо ми паѓа системот. Е ондак ќе скапам за месинџер, јебем ти Бил Гејтс, монополи врти.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
не го кривете бе бил гејтс под пензија си замина човекот , таму сега кузнеј кој е главен шо ни прај вака :) инаку шо знам мене 8.1 многу ме нервираше многу багој имаше.A od 8.5 sum mnogu po zadovolen.

Janev

2.856
Поени од реакции
58
Ах чичко Бил Гејтс ќе го тужиме, со сила ни го наметнува Windows Live Messenger 8.1, а кај мене 8.1 ми сецка одвреме на време.
Па не дај боже кога ќе го популаризира Windows Live Messenger 8.5 и тој да ни го наметне на сила, во спротивно да не можеме постари верзии да користиме, а 8.5 на SP2 работи само, а ја неам SP2 t.e. не ставам SP2 пошо ми паѓа системот. Е ондак ќе скапам за месинџер, јебем ти Бил Гејтс, монополи врти.
pa stavi go 7.5 i ne mu davaj update na msn

Mr.Deni

Член од
4 мај 2007
Мислења
3.558
Поени од реакции
2.760
kaj go vide toa da ne mu davame update na 7.5 nema takva opcija mislam

Mr.Deni

Член од
4 мај 2007
Мислења
3.558
Поени од реакции
2.760
i sto vikate 8.5 bil podobar od 8.1 a a da mi kazete ima li multi msn za taa verzija deka dva msn otvaram od mojot kompjuter ?

Mr.Deni

Член од
4 мај 2007
Мислења
3.558
Поени од реакции
2.760
i kazete podobar e noviot 8.5 od 8.1 za da go siminjam novoto ili da si ostanam na ovoj stariot?

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Чувај го сеуште 8.1 нема да видиш ништо поново освен графичкиот интерфејс. Башка бета си е бета бе другар.

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
pa stavi go 7.5 i ne mu davaj update na msn
неможе да не му даваш апдејт сам наложува мамата негова ако не му дадеш апдејт неможе да се логираш,барем кај мене е така и морав да го симнам новиот,а зошто неможе камерчето да работи не ми е јасно

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Тачно vlatkolik, и кај мене ми даде две опции Yes или No ако стегнам Nо не ми дава да ја користам старата верзија, така да приморан сум да го синмам новиот Messenger. Монопол бе....

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.497
Поени од реакции
8.033
Монопол жими газот.
Ја користам Трилијан и супер ми е. На работа користам Мибо уште посупер ми е.
Со МСН сакаф камера да пуштам, ама никако да се поврзам со тие што сакам да им пуштам камера... не знам кај е бељата, а и ме мрзи да барам.

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Монопол жими газот.
Ја користам Трилијан и супер ми е. На работа користам Мибо уште посупер ми е.
Со МСН сакаф камера да пуштам, ама никако да се поврзам со тие што сакам да им пуштам камера... не знам кај е бељата, а и ме мрзи да барам.
За истово и јас прашувам,и незнам кај е проблемот,има некој по искусен што знае :podsmev:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom