pa stavi go 7.5 i ne mu davaj update na msnАх чичко Бил Гејтс ќе го тужиме, со сила ни го наметнува Windows Live Messenger 8.1, а кај мене 8.1 ми сецка одвреме на време.
Па не дај боже кога ќе го популаризира Windows Live Messenger 8.5 и тој да ни го наметне на сила, во спротивно да не можеме постари верзии да користиме, а 8.5 на SP2 работи само, а ја неам SP2 t.e. не ставам SP2 пошо ми паѓа системот. Е ондак ќе скапам за месинџер, јебем ти Бил Гејтс, монополи врти.
ima eden patch za da mozes da otvaras povekei sto vikate 8.5 bil podobar od 8.1 a a da mi kazete ima li multi msn za taa verzija deka dva msn otvaram od mojot kompjuter ?
Веќе кажав имаш линк погоре со discоvery ја имаш таа можност и на 8.5i sto vikate 8.5 bil podobar od 8.1 a a da mi kazete ima li multi msn za taa verzija deka dva msn otvaram od mojot kompjuter ?
неможе да не му даваш апдејт сам наложува мамата негова ако не му дадеш апдејт неможе да се логираш,барем кај мене е така и морав да го симнам новиот,а зошто неможе камерчето да работи не ми е јасноpa stavi go 7.5 i ne mu davaj update na msn
За истово и јас прашувам,и незнам кај е проблемот,има некој по искусен што знае :podsmev:Монопол жими газот.
Ја користам Трилијан и супер ми е. На работа користам Мибо уште посупер ми е.
Со МСН сакаф камера да пуштам, ама никако да се поврзам со тие што сакам да им пуштам камера... не знам кај е бељата, а и ме мрзи да барам.