John Doe
Not handsome enough to tempt me
- Член од
- 29 мај 2007
- Мислења
- 784
- Поени од реакции
- 7
Ќе ги потапанатДобро де, не се силите пред мечот, ај ќе видиме кој ќе иде даље.
Ќе ги потапанатДобро де, не се силите пред мечот, ај ќе видиме кој ќе иде даље.
Постов ти е на место другар. Италијанците се извлекоа така и на сп ама станаа шампиони. денеска очекувам победа над шпанија од 2-0 или 2-1. I <3 Italy!Пред почетокот на првенството а и по фазата на групи реков , Португалија , Шпанија , Холандија , тоа се репрезентации кои секогаш играле феноменално во фазите од групи и ја оправдувале улогата на фаворити но секогаш го покажувале спротивното во нокаут фазите . Моето мислење за Португалија и Холандија се покажа како точно , за Италија реков , ако излезе од Групата стигнува и до Финале , така да за денешниов меч претпоставка моја е победа на Италија ,Шпанија имаат страшно добар тим но не ми се свиѓа начинот на кој ги игра Арагонес кој никогаш не сум го сметал за добар фудбалски тренер .
Џабе им е на сите скептици кои сакаа да отпаднеме од групите. Но докажавме дека франција за нас е никој и ништо.Гледам многу нострадамуси тука и све тактичари!!!!!!!
Италија имала среќа, Италија биле гзлаци, Италија ова Италија она!!!
Гледам дека омразата говори од вас, помиретесе ИТАЛИЈА Е АКТУЕЛЕН СВЕТСКИ ПРВАК И Е ВО 1/4 ФИНАЛЕТО НА ЕВРОПСКОТО ПРВЕНСТВО И ПОКРАЈ ВАШИТЕ ПУСТИ ЖЕЛБИ ДА ИСПАДНЕ ОД ГРУПАТА!:bip: :helou: :baeh: jea:
И јас мислам дека жабарите ќе спасат г'з...ITALIJA ke tepa
Да бе среќа имаат Италијаниве, ништо друго само среќа, впрочем и така стаа светски прваци...... така љуборен народу? Не дека знаат фудбал да играат Италијаните, онака си победуваат среќно (топката демек самата си влага во противничкиот гол, а и Буфон онака среќно брани - демек топката се некако него го удира).
О напатени души, сфатете дека Италија е Италија, не се работи тука за никаква среќа.
потпис на муабетов да не се повторуваме се е кажаноГледам многу нострадамуси тука и све тактичари!!!!!!!
Италија имала среќа, Италија биле гзлаци, Италија ова Италија она!!!
Гледам дека омразата говори од вас, помиретесе ИТАЛИЈА Е АКТУЕЛЕН СВЕТСКИ ПРВАК И Е ВО 1/4 ФИНАЛЕТО НА ЕВРОПСКОТО ПРВЕНСТВО И ПОКРАЈ ВАШИТЕ ПУСТИ ЖЕЛБИ ДА ИСПАДНЕ ОД ГРУПАТА!:bip: :helou: :baeh: jea: