Четвртфинале: Шпанија - Италија 22.јуни 20:45

Статус
Затворена за нови мислења.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Шпанија ќе тепа. *Злобна насмевка од уво до уво*

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.743
Поени од реакции
1.003
Без разлика колку Шпанците се поквалитетна екипа и колку подобро изиграа досега за разлика од жабарите, сепак за жал Италија ќе оди понатаму...не е важно дали на среќа, со плачење или со добра игра ама така е...уште ко видов дека падна Италија во четвртфинале со Шпанија знаев дека Италија оди понатаму...дај Боже да грешам ама тешко...да беше некоја друга репрезентација место Шпанија ќе имав надеж дека ќе изгубат жабариве ама вака...не дека Шпанија е послаба од жабариве...напротив...но сепак Италија ќе тепа...уште отсега се нервирам дека е така...ме теши само тоа дека нема да станат европски прваци...бидејќи ако ја поминат Русија во полуфинале , нема шанси да ја тепаат Германија во финале

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Италија тепа. :tv: :pipi:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.918
Поени од реакции
44.923
Пред почетокот на првенството а и по фазата на групи реков , Португалија , Шпанија , Холандија , тоа се репрезентации кои секогаш играле феноменално во фазите од групи и ја оправдувале улогата на фаворити но секогаш го покажувале спротивното во нокаут фазите . Моето мислење за Португалија и Холандија се покажа како точно , за Италија реков , ако излезе од Групата стигнува и до Финале , така да за денешниов меч претпоставка моја е победа на Италија ,Шпанија имаат страшно добар тим но не ми се свиѓа начинот на кој ги игра Арагонес кој никогаш не сум го сметал за добар фудбалски тренер , а од жабарите конечно очекувам да блеснат со играта , посебно Тони , а и Аквилани најверојатно ке игра така да и од него се очекува многу .

CurvaSud_Milan

rossoner4life
Член од
21 март 2008
Мислења
622
Поени од реакции
4
Гледам многу нострадамуси тука и све тактичари!!!!!!!

Италија имала среќа, Италија биле гзлаци, Италија ова Италија она!!!

Гледам дека омразата говори од вас, помиретесе ИТАЛИЈА Е АКТУЕЛЕН СВЕТСКИ ПРВАК И Е ВО 1/4 ФИНАЛЕТО НА ЕВРОПСКОТО ПРВЕНСТВО И ПОКРАЈ ВАШИТЕ ПУСТИ ЖЕЛБИ ДА ИСПАДНЕ ОД ГРУПАТА!:bip: :helou: :baeh: :eek:jea:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Пред почетокот на првенството а и по фазата на групи реков , Португалија , Шпанија , Холандија , тоа се репрезентации кои секогаш играле феноменално во фазите од групи и ја оправдувале улогата на фаворити но секогаш го покажувале спротивното во нокаут фазите . Моето мислење за Португалија и Холандија се покажа како точно , за Италија реков , ако излезе од Групата стигнува и до Финале , така да за денешниов меч претпоставка моја е победа на Италија ,Шпанија имаат страшно добар тим но не ми се свиѓа начинот на кој ги игра Арагонес кој никогаш не сум го сметал за добар фудбалски тренер .
Постов ти е на место другар. Италијанците се извлекоа така и на сп ама станаа шампиони. денеска очекувам победа над шпанија од 2-0 или 2-1. I <3 Italy!

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676

Гледам дека омразата говори од вас, помиретесе ИТАЛИЈА Е АКТУЕЛЕН СВЕТСКИ ПРВАК И Е ВО 1/4 ФИНАЛЕТО НА ЕВРОПСКОТО ПРВЕНСТВО И ПОКРАЈ ВАШИТЕ ПУСТИ ЖЕЛБИ ДА ИСПАДНЕ ОД ГРУПАТА!:bip: :helou: :baeh: :eek:jea:
Џабе им е на сите скептици кои сакаа да отпаднеме од групите. Но докажавме дека франција за нас е никој и ништо.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.697
Поени од реакции
11.510
Шпанија имаат подобар состав, мој фаворити се, па мислам дека ќе победат вечерва!

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.400
Поени од реакции
1.825
Да бе среќа имаат Италијаниве, ништо друго само среќа, впрочем и така стаа светски прваци...... така љуборен народу:tapp:? Не дека знаат фудбал да играат Италијаните, онака си победуваат среќно (топката демек самата си влага во противничкиот гол, а и Буфон онака среќно брани - демек топката се некако него го удира).

О напатени души, сфатете дека Италија е Италија, не се работи тука за никаква среќа.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.663
Да бе среќа имаат Италијаниве, ништо друго само среќа, впрочем и така стаа светски прваци...... така љуборен народу:tapp:? Не дека знаат фудбал да играат Италијаните, онака си победуваат среќно (топката демек самата си влага во противничкиот гол, а и Буфон онака среќно брани - демек топката се некако него го удира).

О напатени души, сфатете дека Италија е Италија, не се работи тука за никаква среќа.

И Холандија беше Холандија па го изеде а колку појака игра покажаа во текот на европското.Факт е дека Италија слабо игра до сега одвај извлекоа гз со Романија да не беше Буфон сега ке беа дома.Не навивам за никого али и Шпанија е Шпанија ништо не се знае.Само нека има добар фудбал.

skitnik

...Џабешетач...
Член од
18 септември 2007
Мислења
341
Поени од реакции
2
Италија - Турција во финале ..... ај ча видите
(а ја помина Италија групата не и бега финале а и трофеј можеби)

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167

потпис на муабетов да не се повторуваме се е кажано

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom