Четвртфинале: Шпанија - Италија 22.јуни 20:45

Статус
Затворена за нови мислења.

John Doe

Not handsome enough to tempt me
Член од
29 мај 2007
Мислења
784
Поени од реакции
7
Зошто изненадување?Не игра Шпанија со Литванија па победата да ја сметаш за изненадување..Италија е актуелен Светски Првак, и јас дури би го рекол обратното...Ќе биде изненадување ако победи Шпанија..Италија можеби покажуваше бледа игра со Холандија, потоа со Романија немаше среќа, а дојде во израз против Франција..
Дојде до израз со Франција?!.. не заборавај дека играа без виеира и рибери ..а потоа и со 10 играчи цела утакмица...

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.524
Поени од реакции
22.171
Италија ќе ојт понатака.

John Doe

Not handsome enough to tempt me
Член од
29 мај 2007
Мислења
784
Поени од реакции
7
Лелеее Торес и Виља во одбранана ќе прават суфпите киснато :tapp:

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Се надевам на победа на Шпанија

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Лелеее Торес и Виља во одбранана ќе прават суфпите киснато :tapp:
ХАХАХАХАХА баш ме насмеа... Брат овие да не се Вонземјани бе?? Па и ти како ги величиш... Да не се молиш во нив?? Немој море богој ке ги напрајш... Не е брат се во поединците... Русија немаше јаки поединци па ете беше компактна екипа, и сепак оди понатаму... А ти со овие крастаења ке падниш од кај што седиш... :pos2::pos2:

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
ХАХАХАХАХА баш ме насмеа... Брат овие да не се Вонземјани бе?? Па и ти како ги величиш... Да не се молиш во нив?? Немој море богој ке ги напрајш... Не е брат се во поединците... Русија немаше јаки поединци па ете беше компактна екипа, и сепак оди понатаму... А ти со овие крастаења ке падниш од кај што седиш... :pos2::pos2:
Живи били па видјели

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Ако е Шпанија силна екипа, понатаму ќе оди Италија.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Шпанија ќе иде.Само ме лаши едно,да не се случи тиа од светкото кога корнеа шпанците по групи па после изгубија од екипа што едвај отиде во осмина финале па и до финале,ова е иста приказна ама нев верувам дека тоа ќе го дозволат шпанците.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Па и ти ги праиш италија богови па што.Факт е дека каде каде шпанците се во боље форма.Џабе само тука ќе додаваат и ќе умртват игра и сите ќе заспијат у 20 минута.Ги знам ја италијанците.Само ќе ми биде мерак да даде гол виља ко шо им даде на пријателската.

CurvaSud_Milan

rossoner4life
Член од
21 март 2008
Мислења
622
Поени од реакции
4
Уште кога видов дека Амброзини и Касано се во прва постава...:)
Ќе изгубат жабарите.:)
Касано ќе биде еден од стрелците на натпреварот!:helou:

Па и ти ги праиш италија богови па што.Факт е дека каде каде шпанците се во боље форма.Џабе само тука ќе додаваат и ќе умртват игра и сите ќе заспијат у 20 минута.Ги знам ја италијанците.Само ќе ми биде мерак да даде гол виља ко шо им даде на пријателската.
Абе каква форма, луѓе што зборите!!!! Ова е европско првенство, секој натпревар си е посебен, не важат тука форми и чуда!!!! Важи кој има поголема желба, кој е поупорен!!!
Холандија како изгра во групи па видовме што се случи вчера!! Тие игри не се гаранција за титула, треба да се повторуваат од натпревар во натпревар!!!

Пред 3 дена кога на еден другар му реков дека полуфинале ќе играат ГЕРМАНИЈА-ТУРЦИЈА и РУСИЈА-ИТАЛИЈА ми се згази од смеење!!!

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Не се возбудувајте многу пред натпреварот, ќе правиме муабет после утакмицата.
Ја мислам дека ќе има продолженија...

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Ех сега секој ден продолженија.Мислам дека во 90 минути ќе се реши победникот.

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
И двете екипи ми се антипатични. Не навивам ниту за Шпанија, ниту за Италија, ама кога би требало да бирам помеѓу нив на првенствово мора да се признае дека Шпанија беа каде каде подобри! Сепак поверојатно е Италија да оди понатаму. Секогаш се вадат некако, без разлика дали со глумење или со директна помош од судиите. Се надевам ќе згрешам :)! Сакам да изгуби Италија.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Ех сега секој ден продолженија.Мислам дека во 90 минути ќе се реши победникот.

i ja isto mislam deka nema da ima prodolzenija........

ocekuvam klasika italijanska pobeda od 0:1..... a za strelec, moze de rossi....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom