Fabullous_178
Psychonautics:.
- Член од
- 21 февруари 2007
- Мислења
- 2.987
- Поени од реакции
- 190
- Веб-сајт
- www.mesaja.blog.com.mk
Ејј,и мене ми се има десено и многу сум се срамел.
Најчесто со девојче,да тргнеме на погрешната страна,и место у образ,за малце да ја бакнам во уста,несакајќи секако.
Имаше едно девојче,шо знаеше дека се врзуам така,па секогаш коа се поздравуевме,она ми ја вртеше главата на таа страна шо треба,за да нема забуни
.
Со другари,исто ми се има случено,на пример да се поздравиме погрешно,али тоа е не е до толку незгодно како со девојче,и најчесто се смееме на такви ствари.
Најчесто со девојче,да тргнеме на погрешната страна,и место у образ,за малце да ја бакнам во уста,несакајќи секако.
Имаше едно девојче,шо знаеше дека се врзуам така,па секогаш коа се поздравуевме,она ми ја вртеше главата на таа страна шо треба,за да нема забуни

Со другари,исто ми се има случено,на пример да се поздравиме погрешно,али тоа е не е до толку незгодно како со девојче,и најчесто се смееме на такви ствари.
Катастрофа.:kesa:Повеќе души стоите собрани и стасува некој друг да се поздрави со сите и ти нормално ја дигаш раката да "Пукне" шо викаат, ама он не те забележува и ти така си стоиш со раката како пратеник за време на гласање за да на крај воопшто не се поздрави и ти така да се извадиш целиот ја спушташ раката надоле и право на некој на рамо го тапкаш демек за тоа си ја кренал.