- Член од
- 31 јануари 2007
- Мислења
- 19.070
- Поени од реакции
- 23.328
Абе само лажат овие којзнае што се прави во тоа центрите НАСА и кој уште не... Ама сепак ќе видеме што ќе се случи...![]()
Ништо нема да се случи..Гарантирам..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе само лажат овие којзнае што се прави во тоа центрите НАСА и кој уште не... Ама сепак ќе видеме што ќе се случи...![]()
Кое напишано?Какво пишано бре, ти сам ако не си го напишеш кој ти го напише? Јас? Дај не трескајте глупости и идете у школа..
Кое напишано?
Хехе, окГледам луѓе поназад пишале " Што ти е пишано, тоа ќе ти се случи " на тоа мислев. Тоа е нешто толку глупо ти сам ако не си ја скроиш иднината никој друг нема..
Хехе, окбидејќи уште 2-3ца наназад настапија со ист коментар како и тебе, па се чудев што им значи :smir: И да, во право си
Wernher Von Braun i NASA , i ti im verues ?Јас веќе поставив на темава, значи пишано е......... Дека нема да има катаклизми, воскреснување на диносаурусите, и дека нема повторно да пешачи Св.Павле по Македонија.
http://www.nasa.gov/topics/earth/features/2012.html
Еве ви образложување на работите лично и од NASA, зошто и како нема да дојде до катаклизми во 2012, или пак до распад на магнетото поле.
zatoa sto site dusi se del od kreatorot
i edno prasanje dali mojata dusa e ubava?
zatoa sto site dusi se del od kreatorot
Интересно тоа погоре, иако звучи како прикаска, но ме интересира, како во толку кус временски период дознале, откриле Сумерците за тоа?
Абе придонес што да ти кажам , нема 1% од тоа што се знае слободно на широката јавност , и тоа што го има е за ладење на муда.
Сумерите не знаеле за кран од 1000 тони а подигале камења со таа тежина , не знаеле за сончевиот систем ама знаеле дека има 12 планети , со к*р ли ги гледале?
http://www.thelivingmoon.com/42stargate/04images/Sumarian/Solar_System.jpg
И зошто мислиш дека би ти кажале на тебе за 2012 и тоа дека е точна приказната на Сумерите?
Не барај научен основ у ништо , која е логиката во тоа да кога си во сон да бараш информации за тоа какви се предметите на пример во сонот .
Светов е холограм и затоа сите сме дел од едно исто и затоа постои љубов .
Све е проекција на креаторот а ние сме делчиња од него . А кај холограмите секој фрагмент ја има информацијата за целиот склоп , затоа сите сме дел од креаторот - ова нема НАСА сигурно да ти го каже.
a ubavinata e proizvod na umot i e cista iluzija , i edno prasanje dali mojata dusa e ubava?
А да ти објаснувам за тоа што е душа , тоа ти е како на слепец да му кажуваш што е светлина
И нез што им фали на кинезиве и црнциве?
не знаеле за сончевиот систем ама знаеле дека има 12 планети , со к*р ли ги гледале?
Интересно тоа погоре, иако звучи како прикаска, но ме интересира, како во толку кус временски период дознале, откриле Сумерците за тоа?
Не разбирам како во тоа кус период, но еве да објаснам колку можам. Не се работи за кус период. Тие се тука неколку иљади години....