cvetanovskiigor
›———————‹
- Член од
- 6 мај 2009
- Мислења
- 1.425
- Поени од реакции
- 57
Не укажа на ништо!
Каде се Месечините??
Има ли негде слика каде ги имаме месечините??
Или и они со к*р гледале 50 сонца па од толку наголемо не ги приметиле месечиниве...човече астрономијата е стара колку и човештвото и тоа е општо познато.
Јас не чекам никој да ми каже нешто,имам свое ЈАС.
А ти??
Или сумерите ти се порелевантни од НАСА...даај жити се:pos2::pos2:
Таа слика на сумерите не е репрезент на соларниот систем...
значи тоа не е репрезент на НАШИОТ СОЛАРЕН СИСТЕМ и еј има планета надвор залутана која ќе го удри сумериецот во фаца(пред да ја удри земјата)
Ете ти спореди од тоа чкртаниците и НАСА+Руската вселенска агенција + Европската...ти сеа УКАЖИ ИМ И НИВ.
Еве ти холограм
Сега ти сам праша
Значи или елаборирај или не тролувај...налик ова
Ако за нешто немаш научен основ тогаш не го шлапај за џабе.
Епа како тоа креаторот да замешал раси ако е еден и единствен...башка што има минимум 1% генетска разлика се разбира во зависност од условите.
А со ова
Всушност докажа дека не укажа НИШТО и со медитации,башка холограми:pos2:
А вака ме интересира кои се тие планети баш 12 планети??
А да и сумерите кревале и 50 000 тони ако не знаеле за кран:pos2:
Сумерите го знаеле и периодниот систем на Елементите пред Менделеев да го среди,исто така ете и сателитите ги знаеле...ама некако на сликата на соларниот систем ги нема...
Филмање само...
Еве ти камен од 1000 тони и продолжи да се смееш
http://www.greatdreams.com/lebanon/lebanon_baalbeck_megalith.JPG
И друга работа , да не сакаш у боја да се сликите со месечините?
Трета работа појма немаш што е холограм изгледа , а за тоа дека имаш свое Јас неззз баш , све ми се чини дека си производ на све и свашта само не Ти .
Прашај ги тие од НАСА и пиши кој си , може и ти нешто ново ке научиш за тоа кој си.
Релевантни биле овие од НАСА :pos2: ти треба уште многу да учиш.
Мене ми е жал што ти е опран мозокот ама што да ти правам , си го гледаш само она што ти одговара и бираш информации кои ти одговараат само за да докажеш нешто а ни сам незнаеш зошто .
Можда на форумов ке пројдеш ама тешко малку подалеку.
И еден совет од мене за тоа кај да ја бараш вистината , тоа ти е све што мислиш дека е така свртено за 180 степени , ова ти го кажувам затоа што јас сум бил ист како тебе и знам дека имаш проблем ама , не е све така страшно имаш време колку сакаш и еден ден сигурно ке ти биде јасно.
еве ти за старт помош
еве едно интересно клипче што вреди да се види