GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
*некој мотивационен постер*

Да, треба да ја прекинат серијата и да не одат на истата формула. Ај CoD 10 ај GTA 5, и двете се исти курац друго паковање, не гледам која е разликата за едната да можи да го речиме тоа, а за другата не. Ма колку сака нека биди долга играта.

Абе за ова зборував еднаш, [post=3895165]дај видете таму[/post] (таа порака и после надолу).

Јас знам зошто не би имало ГТАIV ... Бидејќи веќе има :) По грешка си пишал и I.

--- надополнето ---

Освен ако не зборуваш за ГТА4 ... :)

Да.
Мислев на ГТА 5,по грешка сум додал I.
Благодарам на забелешката. :)

Постов не ти јасен. Инаку да, крај на сите тие серијали!
Не сакам секоја година да го гледам истото па истото, досадно е, глупаво е.

Кој игра цел живот WoW?
Кој игра е будала.

А поентата ми држи вода повеќе отколку што метална здрава канта држи вода во нејзе.

Ако некој му се чита, имам зборувано за ова во темата „Општи дискусии“ на 3та и 4та страна.

Samo treba da kazes deka ja mrzis GTA i kraj na prikaznata a toa sto gi vregjas tie sto igraat WOW i gi narekuvas BUDALI toa kazuva za tebe. Jas licno sum protiv wow ama nikogas ne bi si zemal za pravo da vregjam nekogo spored negoviot izbor na igra.

Samo treba da kazes deka ja mrzis GTA i kraj na prikaznata a toa sto gi vregjas tie sto igraat WOW i gi narekuvas BUDALI toa kazuva za tebe. Jas licno sum protiv wow ama nikogas ne bi si zemal za pravo da vregjam nekogo spored negoviot izbor na igra.

Будали се тие што „играат“ поточно се измачуваат „цел живот“ (фрлаат многу саати) на таа игра, не тие што играат нормално.

бујрум..ајде кој сака да играме - РАБОТИ ПРОВЕРЕНО !

бујрум..ајде кој сака да играме - РАБОТИ ПРОВЕРЕНО !

Јас со брат ми ја играв играва преку хамачи. Доста беше просто, во регистри се додава нешто и после фурај.
На ист начин играв и F1 2010, а може и Dirt 2 да се игра.

Ja imam gta 4 za ps3,i odlicno ide.nema bagovi kako na primer da izcezne patot,ne secka znaci se naj naj.Zatoa ako misli nekoj da zima ps3 nema da zgresi:helou:

Ех да го ебам, на една мисија кога идам со Фил Бел да ги ограбам Русите т.е да им го земам кокаинот, неможам да ја поминам само ми го убиваат Фил, а ја имам поминато кога првпат ја играв и тоа од прва, сега нешто заглавив. :(

Ех да го ебам, на една мисија кога идам со Фил Бел да ги ограбам Русите т.е да им го земам кокаинот, неможам да ја поминам само ми го убиваат Фил, а ја имам поминато кога првпат ја играв и тоа од прва, сега нешто заглавив. :(

тоа беше она на малото складиште покрај морето ?? ако е таа мисија земи уби неколкумина пројди по едната страна и земи еден од глисерите и бегај !!!

А да каже некој нешто многу ми сецка и на low.
Имам конфигурација
Athlon II X4 620
2 GB DDR 2
GeForce GT 220

А да каже некој нешто многу ми сецка и на low.
Имам конфигурација
Athlon II X4 620
2 GB DDR 2
GeForce GT 220
Имаш пре-слаб компјутер, нормално дека ти сецка. Ти биди среќен што воопшто ти ја пушта играта...

Абе играм игри појаки од ГТА на пимер Мафиа 2 ја играв на High

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom