GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Да прашам околу играва, не знам зошто но на сите резолуции осеќам дека играта ми сецка.
Проверив на canyourunit.com и ми покажа дека мојава конфигурација ги задоволува сите критериуми што значи дека не би требало да сецка.
Дали има некој пач/крак/финта со која се решава ова или јок?

Да прашам околу играва, не знам зошто но на сите резолуции осеќам дека играта ми сецка.
Проверив на canyourunit.com и ми покажа дека мојава конфигурација ги задоволува сите критериуми што значи дека не би требало да сецка.
Дали има некој пач/крак/финта со која се решава ова или јок?

Барај 1.0.7 patch а gta, тој е најнов. Проблемите ќе ти се намалат и тоа доста.

И мене така ми правеше, пробав да го симнам пачот ама не ми работеше, си ја намалив графиката малку и решен проблем
а можит да ми кажите како се инталираат модојте дека преку spark пробав ама ништо не успеа... дали е до модот или до програмата?

Intel Dual-Core E5200 @ 2.5 Ghz
RAM 2GB DDR2
HDD 230GB
NVIDIA GeForce 9500 GT 512 MB
Вин ХП
Доволна ли е конфигурација да се игра играва?
Еднаш ја имав инсталирано ама сецкаше на било која резолуција, па ми рекоа дека има пачови, и не знам некако не ми се верува дека пачовите ќе сменат нешво во врска со сецкањето, или пак јас сум грешка, има ли вистина во тоа?

RAM 2GB DDR2
HDD 230GB
Вин ХП
Еднаш ја имав инсталирано ама сецкаше на било која резолуција, па ми рекоа дека има пачови, и не знам некако не ми се верува дека пачовите ќе сменат нешво во врска со сецкањето, или пак јас сум грешка, има ли вистина во тоа?
za pacovite ne sum siguren, ama ako ja namalis grafikata sigurno nemat da ti kocit

RAM 2GB DDR2
HDD 230GB
Вин ХП

Пачовите имаат голема улога во перфомансите на играва. Ја подобруваат доста.

Како да го инсталирам пачот 1.0.7?
Го симнав оној од софтпедиа, на претходната страна Old_school_mk го имаше постирано.

RAM 2GB DDR2
HDD 230GB
Вин ХП
Истата конфигурација само графичка 1 гб.
Ќе сецка мн?

Братучед мој има иста конфигурација како таа погоре само +2гб рам и 1гб рам на VGA има.
Ја тераше без некои поголеми проблеми. Играта беше игрива. Задоволителна.
За тоа треба некој од поновите пачови за да играта пружи задоволителни перформанси.

Ја инсталирав Grand Theft Auto IV ја кракирав се сега несака да се пушти?

fdf1310803130.jpg

Од дека да ги најдам овие модови? Ми треба некој HD mod, со HD коли.. вака не е интересно :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom