GTA IV

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Добро и јас ја симнав играва од RAZOR и одев по тоа што го имаат објаснето по readme фајлот... Играта се пушти само до тамо каде што се бира со кој јунак да се игра и кога ќе одбереш еден екранот се затемнува и ништо понатака... Помош...

За која ГТА збориш? за EFLC?

Се ти е наместено регистри, кракови?

RedStar

PC GAMER
Член од
4 октомври 2009
Мислења
231
Поени од реакции
50
За која ГТА збориш? за EFLC?

Се ти е наместено регистри, кракови?
Да за EFLC се работи... Мислам дека ми се подесени и регистри и кракови... Одев се по readme фајлот... :toe:

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Да за EFLC се работи... Мислам дека ми се подесени и регистри и кракови... Одев се по readme фајлот... :toe:
Немој да одиш по тоа, само инсталирај играта, и копирај кракот, се друго не инсталирај

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Мислам дека сеуште нема али многу луѓе се жалат од новиот пач сецка играта поради новите сенки...
како што кажав погоре може да се игра со кракот од 1.0.4.0 Или 1.0.4.0
зависно кој беше последен од овие 2 пачови. Јас го снимив 1.0.6.0 врз еден ов овие и си работи нормално.

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Епа ќе го пробам тогаш, ваљда нема да се заебам :)

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.024
Поени од реакции
645
Повторно имам проблеми со играва :tapp:!. Кога сакам кракот да го напрвам ми изелгува нешто

"The wrapper version of SecuROM is too old, it can not be used with this version of the API. Please protect the application with the latest version of SecuROM!"

Што може да биде ова?.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Повторно имам проблеми со играва :tapp:!. Кога сакам кракот да го напрвам ми изелгува нешто

"The wrapper version of SecuROM is too old, it can not be used with this version of the API. Please protect the application with the latest version of SecuROM!"

Што може да биде ова?.
за GTA 4 ili EFLC?

И дали за соодветен пач, користиш соодветен крак?

Ако не да пробам да ти пратам кракови, па пробај што како треба.

Lele pomos,ja spustiv repack 8.5gb i koga mi go pobara vtoroto cd po nekoja min mi izleze erorr.Ke vidite na slikata.

http://img169.imageshack.us/i/76788448.png/

I si prodolze taka do kraj,a inace e instalirana 15.4gb.POmos brzo,ako nemat nikakvo care :D

Јовче јас ја симнав таа верзија и одма ја акнав на ДВД, ама не ја испробав. Пред тоа ја симнав 1-та верзија што излезе 16 гб и си работи топ.

Ќе пробам во најбрз можен рок да ја пробам и ќе ти кажам дали мојата работи.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
за GTA 4 ili EFLC?

И дали за соодветен пач, користиш соодветен крак?

Ако не да пробам да ти пратам кракови, па пробај што како треба.

Јовче јас ја симнав таа верзија и одма ја акнав на ДВД, ама не ја испробав. Пред тоа ја симнав 1-та верзија што излезе 16 гб и си работи топ.

Ќе пробам во најбрз можен рок да ја пробам и ќе ти кажам дали мојата работи.

Еј не морат се снајдов,отворив фолдер и ги копирав фајлојте од првото и второто цд и се инсталира се си е ок.15,4гб.Сега да пробам крак да клам и да ја играм,а иначе дали требит роцкстар клуб.

Едит:Пробав да ја вклучам вез крак и се вклуче,ево сега ја пуштам лост анд дамнед.:D

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Lele pomos,ja spustiv repack 8.5gb i koga mi go pobara vtoroto cd po nekoja min mi izleze erorr.Ke vidite na slikata.

http://img169.imageshack.us/i/76788448.png/

I si prodolze taka do kraj,a inace e instalirana 15.4gb.POmos brzo,ako nemat nikakvo care :D dajte mi preku pp strana za torent od repackot na igrava,ama da e isproban.
И мене ми го направи истиот проблем кога ја инсталирав со PowerISO. Пробав со Daemon после тоа и си се инсталираше без проблем

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Баш ми се бендиса Лост анд Дамнед,дека со мотори.Вршам мисии и дојде една мисија да одам во еден стан и ми викат почекај ги нико и плајбој х мисалм беше,мн јако е дека нико го имат во играва.:wink:vozbud:

KESKOO

Форум зависник
Член од
13 март 2010
Мислења
178
Поени од реакции
3
Ајде некој помош играм едно 5 минути и после сама ми тргнува колата и ми чади моторот и сликата се тресе :zid::zid:

Kajgana Shop

На врв Bottom