Кошаркарска репрезентација на Македонија

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.012
Поени од реакции
5.671
Аман бе брат... ако гледаме така на секој може да му се случи ова, на секој може да му се случи она... па поради тие мочани слободни не игравме на претходното ЕП, за малце немаше да играме ни сега. Во Босна изгубивме предност од 10 разлика во последната четвртина а Тасовски кој секогаш има мирна рака промаши 4-5 слободни во последната четвртина... Па тоа не е дозволиво, тие играчи не се аматери, кога ја имаш топката в раце не смееш да гледаш што се случува околу теренот, само ти и топката и постигнуваш кош... не знам што е толку тешко тоа.

_Perdika_

Proud To Be Macedonian!!!
Член од
7 јануари 2009
Мислења
77
Поени од реакции
11
знае некој дали ќе има организиран превоз за Полска?

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Аман бе брат... ако гледаме така на секој може да му се случи ова, на секој може да му се случи она... па поради тие мочани слободни не игравме на претходното ЕП, за малце немаше да играме ни сега. Во Босна изгубивме предност од 10 разлика во последната четвртина а Тасовски кој секогаш има мирна рака промаши 4-5 слободни во последната четвртина... Па тоа не е дозволиво, тие играчи не се аматери, кога ја имаш топката в раце не смееш да гледаш што се случува околу теренот, само ти и топката и постигнуваш кош... не знам што е толку тешко тоа.
Да да лесно е да се каже од страна.Ајде оди и погоди ѓи слободните кога најмогу треба.Тоа му се случува на секого дури и на најдобрите играчи.Но кажав треба да заборавиме на тоа...

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.012
Поени од реакции
5.671
знае некој дали ќе има организиран превоз за Полска?
Мислам дека ќе има :)
Да да лесно е да се каже од страна.Ајде оди и погоди ѓи слободните кога најмогу треба.Тоа му се случува на секого дури и на најдобрите играчи.Но кажав треба да заборавиме на тоа...
Ок е да промашиш едно, ама по три-четири, абе ќе им се спуштам на терен и ќе ги прекршам од ќотек :pos:
Знам дека се случува, ние забораваме се... ама тие не треба да се однесуваат така, не може професионален играч да се однесува така... ај да беа како Шек да им простам, човекот не го бидуваше за слободни, ама Тасовски и Мираковски... тие играат на шутерски позиции, каде треба да имаат мирна рака. Притисокот за нив треба да биде нормална работа.

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Мислам дека ќе има :)

Ок е да промашиш едно, ама по три-четири, абе ќе им се спуштам на терен и ќе ги прекршам од ќотек :pos:
Знам дека се случува, ние забораваме се... ама тие не треба да се однесуваат така, не може професионален играч да се однесува така... ај да беа како Шек да им простам, човекот не го бидуваше за слободни, ама Тасовски и Мираковски... тие играат на шутерски позиции, каде треба да имаат мирна рака. Притисокот за нив треба да биде нормална работа.
Било па поминало...Добро е што не не казнија за промашените слободни на Мираковски...Треба да заборавиме на тоа сега.:helou:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.012
Поени од реакции
5.671
Ок... едно ќе кажам промашиле што промашиле, ама ако промашуваат на ЕП ќе ги чекам со зоља на аеродром!!! :)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Na evropskovo nema da igra vlatko ilievski i zza stefanov ne se znae so znaci sme oslabeni ama sakm grcive da gi tepamo pa posle so saka neka bide isto ka sampioni da smo stanale

Член од
21 февруари 2009
Мислења
29
Поени од реакции
0
So sto, so stapovi ?!? Pa ne sum siguren deka voopsto mozeme nekogo da tepame i so toa... za zal :(.

Edino so Israel ne znam na sto sme posto ne sum gi gledal ovaa godina ali kako sto gledam i kaj nas ne cvetaat karanfili ...

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Да, и јас слушам неш за Ристе Стефанов шо е работата?

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Да, и јас слушам неш за Ристе Стефанов шо е работата?
Имаше интервенција на препони.Такви операции имале многу спортисти и не е така сериозно за месец дена се како нови

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
а наа година Ѓуров од шо го оперисаа?

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
а наа година Ѓуров од шо го оперисаа?
Од слепо црево:pos2:...Мора добро да се спремат нашите сега и на првиот натпревар со Гејцита да дадат се од себе(а верувам дека ке го сторат тоа) и нормално да ги победат:vozbud:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
перо антиќ.JPG

E Перо бе, да си ибеш векот, а репрезентацијата на кое место ти е ? :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Сега ќе ни треба и некој друг американец , т.е некој добар бек.Да не се залажуваме , но играчи како Јане Петровски,Дамјан Стојановски,Димитар Мираковски и незнам уште кој не се во состојба да го заменат Влатко.

Kajgana Shop

На врв Bottom