wild dolphin
Мал човек а голем ждерач
- Член од
- 12 мај 2009
- Мислења
- 1.702
- Поени од реакции
- 229
за првиот дел од сонот со турцинката точно е толкувањето на лусиSonuvav kako turcinka idese po mene i kako da mi se zakanuvase,kako da me prokolnuvasenesto taka izgledase a nisto ne ja razbirav sto zboruva zboruvase na turski i na kraj se najdov so kolata na eden ostrov okolu mene samo kal i se javiv na drugari da me spasat Sto moze da znaci toa dali nekoj znae od prilika BLAGODARAM ODNAPRED !:smir:
но за островот велат ако островот е убав и зелен тогаш некоја среќа ако е пуст самотија или ќе останеш без другари или без саканта личност!
тоа значи дека не ти е лута но може и да се осеќа повредено од тебе...Што значи тоа,ако некоја драга особа не ти збори,љута ти е,воопшто не ти обрнува внимание?
и недостасува баба и.Најверојатно премногу гледаш Шехерезад и Ѓумуш
Инаку, сега сериозно, турчинка/ муслиманка на сон е светица некоја.
Внимавај да не правиш некои грешки, штом те прекорувала за нешто.
Моја другарка сонувала како нејзината баба, која неодамна почина ја прегрнувала на сон и и велела: Само со тебе не се опростив..
Некое значење?
но ако баба и починала а со неа не се опростила или не и била на погреб може тоа да значи.
непознат град или населба може да значи селидба, мажачка жениба и сл. за ова водичот незнам може да го претставува твојот брачен иден партнер може се плаши од некоја нова промена...Јас си ги преведувам сите сонови бидејќи ги сметам за визии на иднината.
Но дојдов до сон којшто неможам да го разберам па ќе побарам ваша помош.
Што значи да се наоѓаш во друг непознат град заедно со водич кој цело време се плаши и ти кажува да не правиш разни работи бидејќи полицијата била многу строга?