- Член од
- 26 јануари 2009
- Мислења
- 7.594
- Поени од реакции
- 6.353
Една девојка(се знаеме некое време) излегува од таксито (во мегувреме јас ја чекам) и почуваме да се бакнуваме Што значи??
ќе се поболи еден од вас.. тоа мислам дека значи да сонуваш да се бакнуваш со некој па најверојатно тоа си ти затоа што ти сонуваш..Една девојка(се знаеме некое време) излегува од таксито (во мегувреме јас ја чекам) и почуваме да се бакнуваме Што значи??
замор, пробелими со здравје. велат на сон кога пешачиме и се искачуваме а тоа го правиме тешко тоа значи нешто имаме проблем со здравјето, настинка, поголема килажа, намалена кондиција енергија итн.Па вака не се сеќавам добро ама во сонот требаше да одам на тренинг. И одиме со другарите и мене одеднаш ми станува тешко одењето и скоро неможам ич да одам. Како да ми се пресечени нозете како инвалид да сум и ја осеќам болката:smir:
лицемерие. велат мачките на сон значат лицемерие од некоја женска особа. а бидејќи ти скокнала во лице би требало нешто да биде тоа како некое соочување , напад од некоја особа која ти е лицемерна...Јас сонував како мачка трчаше по зид и ми скокна во фаца,ама незнам дали ја мавнав ми текнува дека замавнав и таа после беше на земја а ништо не ми направи,битно ми скокна во фаца,што значи тоа?
тоа што си го сонувала бившиот симпатија е само едно сеќавање на него, потсетување. може потсвесно претпоставуваш или го замислуваш со девојка а сонот може сака да ти каже дека се уште нема. но нема некое посебно значење.Го сонував бившиот симпатија како доаѓа кај мене дома со сегашната девојка. Не ми направиле муабет туку одма заминале во спалната соба.Кај мене дома имало многу луѓе. Незнам дали нешто се славело ама сите се спремале за негде, се дотерувале. Дали некој знар што значи овој сон?
да убивање е опасност но од завидни луѓе. велат ако на сон убиеш некое чудовиште или непријател е тоа преминување на некои препреки во животот.Сонував дека сум убила! Самиот чин на убиство не го сонував, но во сонот бев свесна дека сум убила ама никој не друг освен мене не знаеше и имав грижа на совеста.
нешто те мислеле, но обично луѓето кои ги сонуваме ги среќаваме или ќе ги слушнеме. средба!Неколку луѓе ми се пофалија дека ме сонувале (сум им дошол на сон). Без разлика на тоа што се случувало во сонот.На арно ќе да е на лошо ќе да е? Не дека сум којзнае колку суеверен ама пак да си прашам,фала! :smir:
очигледно многу ти се свиѓа и имашѓ некои скриени желби да бидеш поблизок со неа.Една девојка(се знаеме некое време) излегува од таксито (во мегувреме јас ја чекам) и почуваме да се бакнуваме Што значи??
Пред некој ден сонував вучјак.
Моето прашање во врска со овој сон е дали има вистини дека значи верност?
да бидеш пијан значи добор здравје, поволен знак!Брачед ми ме сонвал кај шо сум бил дроп пијан и кај шо ме носеле со брат ми дома .
Има некое значење сонот или онака чисти глупости ?
кондури, чизми, папучи се мажачка. а според твојот сон бидјеќи си ги пробувала но не си ги купувала сакаш да се омажиш ама избираш или се уште не е чувствуваш спремна за тоа.Дечки а може ли некој да ми каже што значи да се сонува како пробуваш штикли во продавница, но не ги купуваш, а позади тебе некој човек фрла леб.
нема некое посебно значење.Сонував многу работи сигурно поради тоа што имав доста ексајтинг деј и се сеќавам само дека коа сум си дошла дома од школо да се пресоблечам прерамката на прслукот ми беше откачена и се чудам како не сум се приметила...
крв велат гласови или материјална добивка,:а: 2 дена по ред , осакатени полуживи човечки трупови,крвови и прљави места ..бедови ..на лсд нема такво срање да видам ..
Sonuvav kako turcinka idese po mene i kako da mi se zakanuvase,kako da me prokolnuvasenesto taka izgledase a nisto ne ja razbirav sto zboruva zboruvase na turski i na kraj se najdov so kolata na eden ostrov okolu mene samo kal i se javiv na drugari da me spasat Sto moze da znaci toa dali nekoj znae od prilika BLAGODARAM ODNAPRED !:smir:
Хахахаха не гледам ни тоа ни тоа не ги сакам тие серии... Срце че ми застанеше на сон лелее светица???? Грешки а и да не се кааам за нешто после ? :jaj:Најверојатно премногу гледаш Шехерезад и Ѓумуш
Инаку, сега сериозно, турчинка/ муслиманка на сон е светица некоја.
Внимавај да не правиш некои грешки, штом те прекорувала за нешто.
Премногу си оптоварен со проблемите кој ги имаат твоите блиски луге со тоа и ти имаш проблем . Зборувањето на турчинката не се оптеретувај со тоа. Тоа е затоа што си загрижен за еден член од твојата фамилија. Колата и островот си ти. Можеби се чуствуваш запоставен од твојата поблиска околина калта е моменталното чуство кое го имаш за тебе во смисол на чуствување на запоставеност од некои луге . Другарите се оние кој помагаат но и не мора да значи.ПоздравSonuvav kako turcinka idese po mene i kako da mi se zakanuvase,kako da me prokolnuvasenesto taka izgledase a nisto ne ja razbirav sto zboruva zboruvase na turski i na kraj se najdov so kolata na eden ostrov okolu mene samo kal i se javiv na drugari da me spasat Sto moze da znaci toa dali nekoj znae od prilika BLAGODARAM ODNAPRED !:smir: