Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па да, ама епизодата со Кејт беше втора од сезоната (т.е. трета, ако ја рачунаме LA X за 2 епизоди). Оваа со Џин и Сан е 10та. Има голема разлика. И плус, ако се знае дека Џин е со Лок, а Сан со Илана.... Станува интересноНе зборам пред рука, само си ги поставувам стандардите за наредната епизода, онака, ниско, искрено, по оној беден филер со Кејт, епизода во која ке преовладуваат Џин и Сан не ми е добар показател за задоволување на мојот Lost appetite.
Нормално, слободно можат да ме демантираат во Среда, немам ништо против.![]()
Па да, ама епизодата со Кејт беше втора од сезоната (т.е. трета, ако ја рачунаме LA X за 2 епизоди). Оваа со Џин и Сан е 10та. Има голема разлика. И плус, ако се знае дека Џин е со Лок, а Сан со Илана.... Станува интересно![]()
Абе алтенративната продолжува ако не паднале, значи таа знаеше пред да паднат ама криела.
И сега кога продолжи алтернативната, уште лаже значи, логично нели.
Те знајме колку очајно сакаш да испадниш интересен. Познат ми си, од другите подфоруми. Можев картон да ти дам за ова. Ај сега мрш од темава.Јас ова не гледам бидејќки другарите ми рекоја дека не се сваќало.:salut:
There is a surprise ending that will have fans talking on Wednesday morning. So make sure you don't miss it.
Па забораваш дека пред да му каже на Бен, '' уби го Џејкоб '', се појави во форма на ќерка му, и му кажа ''Се што ке каже Лок ти ке направиш'', а со оглед на фактот дека Бен премногу ја сакаше Алекс, и со оглед на фактот дека се обвинуваше себе си за нејзината смрт, која се случи пред негови очи, и те како беше изигран/изманипулиран од Флок.
Му дојде ко џокер у покер у ситуацијава.
И Ричард беше изманипулиран, изигран, т.е., за малце ке беше изигран, зашто прво му се појавува ко чудовиштето, па потоа во форма на жена му, и толку треба, а Се всушност е лага за која Ричард нормално, не знаеше.
Далеку ти е ова од '' сакаш-нејкеш '' ситуација, него и Флок удира онаму каде што се најслаби и тоа го злоупотребува, ги манипулира и ги команда ко марионетки со огромна леснотија ( некои од нив ). :wink:
Реков и претходно, једино нешто што до сега незнаевме за Флок во врска со превземањата на мртви тела е дека може да се појави и како некој што умрел надвор од островот, бидејќи до сега се претпоставуваше дека ја зема формата само на оние кои умреле на островот, т.е., биле погребани таму или случајно им паднал ковчегот на островот ( татко му на Џек ).
п.с. Ко шо вика и еден мој другар, на Островот се гледа ко '' Пандорина Кутија '', односно, како капакот на истата, примерот со шишето беше таман, иако, има уште неколку епизоди во кои и тоа подетално би требало да се објасни, што, како, зошто и тн и тн.
Џин и Сан.![]()
Во бродот МИБ го поштеди Ричард додека овој се молеше. И му го врати ланчето со крстот.
Tи си пропуштил многу работи и таа твоја теорија апла е очигледно дека ти е заснована на погрешни проценки.Кој вика дека сите тие халуцинации (привиденија) се МИБ? Напротив јас мислам дека тоа е Џејкоб.![]()